Miami fra ’Kongerne’: Jeg var single, da jeg sagde ja til at deltage

Kæresten måtte sidde hjemme, imens Marc ’Miami’ fyrede den af med Knaldperlen, Dolken og de andre konger i Svendborg.

’Kongerne af Svendborg’ handler, som i de foregående sæsoner af ’Kongerne, om at drikke sig fuld, feste og score, og derfor er det uden tvivl en fordel at være single. Men, dette er ikke tilfældet for Miami, som tog til Svendborg med resten af kongerne, selvom han havde en kæreste derhjemme.

-På det tidspunkt, jeg sagde ja til det, var jeg single, forklarer Miami til Realityportalen.dk, som heldigvis ikke ændrede sin beslutning .

LÆS OGSÅ: Den nye konge: Derfor hedder jeg Zebra

"Min kæreste er forstående"

Miami er stadig sammen med kæresten, Christina. (Foto: Kanal 5)
Miami er stadig sammen med kæresten, Christina. (Foto: Kanal 5)

Selvom de andre konger er meget opsatte på at score, er Miami ikke misundelig.

-Det var ikke svært ikke at være single, for jeg har en kæreste, som er smuk og forstående, lyder det fra en forelsket Miami.

Men, hvordan mon det er for kæresten at sidde og se sin fyr, feste, danse og drikke, på tv?

-Hun synes, det er lidt mærkeligt, siger Miami og forklarer, at det blandt andet skyldes, at hun ikke har set de andre sæsoner af ’Kongerne’.

Heldigvis gør Miami det helt rigtige.

-Hun kan godt lide, at jeg ikke ligger skjul på, at jeg har en kæreste, siger den søde Marc ’Miami’, som man, ganske rigtigt, flere gange har hørt fortælle, at han har en kæreste.

LÆS OGSÅ: Bubbly fra ‘Kongerne’: Jeg er lidt småtosset

Hukommelsen svigter

Selvom Miamis kæreste indtil videre er ganske tilfreds med sin kærestes tv-optræden, ja så kan Marc ikke altid helt fortælle hende, hvad hun skal forberede sig på. Realityportalen spurgte Miami, om han nogensinde har set et afsnit af ’Kongerne’, hvor han slet ikke kan huske, at det han ser på tv, er sket.

-Øhhh ja. Næsten alle afsnittene, erkender den ærlige konge, som sommetider må sidde og være ligeså spændt som os andre, hvis ikke mere, på, hvad der egentlig er sket.

Miami har altså fyret den af med de andre konger, både som single og som optaget, så mon ikke han er klar på endnu en sæson af ’Kongerne’, hvis muligheden byder sig.

-Det ved jeg ikke endnu. Det kommer an på, hvordan mit liv ser ud til den tid, slutter en fornuftig Miami, som stadig er sammen med sin kæreste.

Se med i aften, når ‘Kongerne’ fester igennem på Kanal 5 klokken 22.00.

LÆS OGSÅ: ‘Danmarks næste Topmodel’ er tilbage

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.