Miami bevidstløs af druk

Aftenens afsnit af ‘Kongerne af Rømø’ endte dramatisk for Miami, som fik for meget tequila indenbords og måtte en tur på hospitalet. Her fortæller han lidt om, hvad der egentlig skete.

Aftenens afsnit af 'Kongerne af Rømø’ gik helt banjo, da Miami drak sig voldsomt i hegnet. En drikkekonkurrence, som skulle sætte gang i Rømø-festen, fik en dramatisk afslutning for den festglade konge.

Overfor Realityportalen.dk har Miami forklaret, at drikkekonkurrencen allerede begyndte i sommerhuset. Her drak Miami lidt om kap med både Dolken og Kim (ham der holdte bartenderkonkurrencen, red). Da alle kongerne senere tog i byen fortsatte drikkekonkurrencen inde på Rømø-diskoteket.

- Kim skulle arbejde, så jeg kunne ikke drikke om kap med ham. I stedet drak vi om kap med to jyder. Det var mig og Fissan, der var på hold sammen, imod Kims ven og en af hans kammerater, forklarer Miami og fortsætter:

- Og så var det Kims ide, at vi skulle drikke tequila. Jeg kunne slet ikke mærke det på det tidspunkt, fordi jeg allerede havde drukket en del. Og så tænkte jeg bare, at det slet ikke rørte mig, men det gjorde det så.

LÆS OGSÅ: Premiere på 'Kongerne af Rømø' i aften

På hospitalet

Miami fik dog hurtigt drukket sig så fuld, at han havde svært ved at stå på sine ben, og de andre var derfor nødsaget til at hjælpe ham hjem i seng, til Fissans store morskab. Morskaben sluttede dog brat, da Miami bliver bevidstløs af druk.

- Jeg kan slet ikke huske noget som helst. Jeg kan ikke engang huske, hvem der ringede efter ambulancen. Men efter hvad jeg har fået fortalt, så nåede jeg tilbage til huset, og det var først der, at jeg begyndte at brække mig, fortæller Miami.

Miami blev kørt på et nærliggende hospital i Sønderjylland, hvor han kom til observation. På hospitalet fik han drop med saltvand. Han er heller ikke i tvivl om, hvorfor produktionen handlede, som de gjorde.

- Jeg tror bare, at jeg kom på hospitalet, fordi produktionen synes, det var en god ide. Det var vist bare for at være på den sikre side, fortæller Miami.

For den københavnske bartender er det meget uvant, at det kan gå så galt.

- Jeg har ikke været ude for en tequilabrandert på den måde før. Jeg plejer normalt ikke at være den, som går kold og ikke kan huske noget. Jeg har aldrig været på hospitalet pga. druk. Normalt plejer jeg bare at sove den ud. Men jeg tror, det var fordi, at produktionen ikke ville tage nogle chancer. De tænkte vel bare, at de hellere ville være på den sikre side og så køre mig på hospitalet, fortæller Miami, som dog blev udskrevet fra hospitalet dagen efter.

LÆS OGSÅ: Miami: Det gælder om at have det sjovt

Den sidste tequilabrandert

Episoden har sat sine spor i Miami. Han har fået et andet syn på tequila, end han havde inden.

- Mit forhold til alkohol i dag er lige så dårligt, som det altid har været. Men det har været min sidste tequilabrandert sådan rigtigt. Fra nu af passer jeg på med ikke at drikke alt for meget tequila, for det kan jeg ikke tåle. Men jeg har det fint nok med andet alkohol, slutter Miami.

Husk at se ’Kongerne af Rømø’ hver mandag kl. 22 på Kanal 5.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.