Foto: TV3
Foto: TV3

Mette Væver taler endelig ud om 'Paradise'-Nichlas

Tilbage i 'Paradise Hotel' sæson 7 lagde Mette Væver ikke skjul på sin forelskelse i sæsonens hjerteknuser Nichlas Herluf. Nu fire år efter fortæller hun om, hvad der egentlig skete med dem.

Der var kærlighed i luften, da Mette Væver mødte charmøren Nichlas Herluf i sæson 7 af 'Paradise Hotel'. Hun kæmpede en hård og lang kamp gennem sæsonen for at få ham til at lægge mærke til hende og få fingrene i ham. Og med en masse spændte seere som vidner, lykkedes det endelig til sidst for den meget forelskede Mette.

Siden sæsonens afslutning tilbage i 2011 har mange trofaste seere siddet tilbage med en masse spørgsmål om, hvad der egentlig skete med Mette og Nichlas. Hvorfor havde de egentlig ikke sex på hotellet? Hvad skete der, efter kameraerne blev slukket? Hvad er deres forhold i dag?

Nu ønsker Mette endelig at opklare de mange spørgsmål.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mette lever som alenemor

Sex bag slukkede kameraer

Nichlas har siden sin medvirken været en meget eftertragtet fyr. (Foto: TV3)
Nichlas har siden sin medvirken været en meget eftertragtet fyr. (Foto: TV3)

Det var bestemt ikke, fordi Mette og Nichlas ikke havde lyst, at de ikke havde sex på tv. Det skyldtes helt andre årsager.

- Jeg havde lovet min elskede far ikke at have sex på tv. Det var min fars eneste ønske, og det vidste Nichlas, at jeg ville gøre alt for at overholde. Hvem vil skuffe sine forældre? Jeg vil ikke, skriver Mette på sin blog.

- Havde jeg drukket for meget og fik lyst til Nichlas, sagde han altid: 'Mette, husk din aftale med din far!' Og når Nichlas havde fået for meget at drikke, sagde jeg: 'Husk du ikke vil have sex på tv' – vi hjalp hinanden igennem lysten, supplerer hun.

Mette forklarer, hvordan parret blev pint i over to måneder, fordi de ikke måtte røre hinanden seksuelt. Da programmet sluttede og kameraerne blev slukket, skulle alle deltagerne overnatte en sidste nat på et hotel sammen. Her kunne Mette og Nichlas' våde drømme endelig blive opfyldt.

- Efter næsten tre måneder lå vi nu sammen i samme seng uden kamera. Det var lidt akavet, for vi vidste jo begge nok godt, hvad der skulle ske. Det skete, men jeg har lovet Nichlas ikke at fortælle i hvor lang tid, skriver Mette på bloggen.

Den smukke Mette forklarer, at Nichlas er den, som har gjort hendes ophold på 'Paradise' uforglemmeligt. Siden de sagde farvel i lufthavnen efter programmet, har de dog kun været venner.

Læs mere om Mette og hendes fortælling om Nichlas på bloggen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Nichlas er ikke længere single

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.