Mette bliver klogere af alkohol

Mette erkender blankt, at hun selv tror, hun er alt for klog at høre på, når hun bliver fuld, så det kan vi glæde os til at se på 'Paradise Hotel'.

Den 21-årige salgsassistent Mette fra Aalborg er en pige med stor livsglæde. Hun har meldt sig til 'Paradise Hotel' for at finde ud af, hvem hun egentlig selv er.

- Og så går jeg 100 procent efter at vinde. Jeg skal vise, hvad jeg kan og står for, og det er jeg sikker på, at det program og spil kan give mig en mulighed for at bevise, fortæller hun på tv3.dk. Der er dog et lille problem i Mettes spil.

- Jeg er den pige, der måske, når hun bliver lidt fuld, lægger sig ud med at tro, at hun er alt for klog at høre på og tror, at hun kan argumentere rigtig godt for sin sag. Det kører meget sjældent ret godt, så det skal helt sikkert nok blive underholdende, det skal i glæde jer til, opfordrer Mette i introduktionsvideoen, som kan ses nedenfor.

Følg med her på Realityportalen.dk, hvor vi efteråret igennem vil præsentere de nye deltagere i 'Paradise Hotel' og bringe nyheder fra optagelserne samt gensyn med tidligere deltagere og vindere. Læs mere om Mette og de andre deltagere fra 'Paradise Hotel 2013' på TV3s hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Paradise-Rikke: Hilsen til Realityportalen.dk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.