Melvin om sit livs chok: Troede jeg skulle dø

Melvin Kakooza hørte det som en dødsdom, da lægerne fortalte ham om tumoren.

Der var jubel og stående bifald i Musikhuset i Aarhus, da tv-værten Michèle Bellaiche i sit nye live-talkshow 'Michèles Meet’n’Greet' havde besøg af komikeren Melvin Kakooza og hans humørbombe af en mor, Caroline.

- Jeg har det rigtig godt. Bedre end jeg havde for et par måneder siden. Jeg var hos lægen i sidste uge og fik at vide, at jeg er tumor-fri. Efter operationen fik jeg svælg-parese, så jeg kunne ikke tale. Min tunge ville ikke samarbejde mere, og der er stadig lidt lammelse tilbage. Men ellers har jeg det godt, fortalte en veloplagt Melvin Kakooza, 29, der grundet hjernetumoren måtte vinke farvel til værtsrollerne ved både 'X Factor' og 'ZULU Awards'.

LÆS OGSÅ: Melankolske Bendtner: Det er slut. For altid.

For Melvins mor, Caroline, der bor i Fredericia, var det et kæmpe chok, da hendes søn fik en hjernetumor.

- Det var fuldstændig vanvittigt. Melvin ringede og sagde: ”Jeg vil gerne snakke med dig og farmand (Carolines mand og Melvins stedfar, Jan, red.)”. Og så sagde han. ”De har fundet en tumor i min hjerne”. Så gik der en klap ned for mig, og jeg husker ikke mere, før jeg kom til København.

LÆS OGSÅ: Inger Støjberg afslører: Min store kærlighed

Det var til et sundhedstjek efter en længere periode med hovedpine, at Melvin blev sendt til scanning i februar, ugen op til hans debut som 'X Factor'-vært.

- Ved scanningen i Glostrup jokede jeg med sygeplejerskerne om, om de overhovedet kunne finde min hjerne. Da lægen sagde, at der var en tumor, gik der også en klap ned for mig. Jeg hørte tumor som en dødsdom, fortalte Melvin til Michèle Bellaiche.

LÆS OGSÅ: Ærgerlige Kasper: De andre var klogere end mig

Familien flyttede ind

Caroline har været der for Melvin gennem hele sygdomsforløbet.

- To timer efter jeg havde talt med min mor, flyttede begge mine søstre med deres mænd og børn, min lillebror og min mor ind i min lejlighed, og så var ”vi” syge. Min mor fik ikke pakket ordentligt, før hun hastede fra Jylland. Så da jeg var blevet opereret, så vågnede jeg op til min mor, som havde mit tøj på, sagde Melvin.

Det var dog langt fra udelukkende alvorlig snak med Michèle i talkshowet, og selvfølgelig havde komikeren også et par hylende morsomme historier i ærmet fra sit sygdomsforløb.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne har født: Jeg har ikke så mange ord lige nu

LÆS OGSÅ: Sofie og Joakim byder Danmark op: Vild med fællesdans

Under operationen fik han lagt et kateter, som gjorde ondt, da han vågnede.

- Jeg blev i tvivl om, de havde opereret det rigtige sted eller havde skåret noget af, fortalte Melvin, der på grund af svælgparesen ikke kunne sige noget, så han skrev til sin mor, om hun ikke kunne tage et billede.

Hun syntes ikke, det var nogen god ide, og endte med at gå.

- Så er der kun mig og sygeplejersken. Så jeg skriver til hende: ”Gider du tage et billede af, hvad der foregår dernede?”. Hun tager min telefon, løfter dynen og i det samme er der stuegang. Ind kommer lægen og to sygeplejersker. Hun står med min telefon og siger: ”Jamen, patienten ville selv se kateteret!”, fortalte Melvin med fagter, mens publikum i salen brølede af grin og klappede.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

LÆS OGSÅ: Jussi tilfreds med Ulrich: Han er jo Carl Mørck