Melvin Kakooza afslører glædelig nyhed

Det er med god grund, at Melvin ser frem til foråret, hvor en barnedrøm går i opfyldelse.

En kæmpe drøm er gået i opfyldelse for den populære komiker og tv-vært Melvin Kakooza, der nu kan se frem til et forår, som på arbejdsfronten ikke kan blive meget bedre.

30-årige Melvin skal nemlig være vært på sit helt eget talkshow.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Melvin fortæller om tiden efter hjernetumoren... 

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Landmand søger kærlighed'-deltager kørt galt

- Siden jeg var en lille dreng, kan jeg huske, hvordan jeg skyndte mig hjem fra skole for at se David Letterman’s talkshow og senere hen Jimmy Fallon’s. Jeg må sige, at jeg havde en kæmpe drøm om, at jeg en dag kunne få mit eget, skriver han i et opslag på Instagram, hvor han efterfølgende løfter sløret for den kommende værtstjans:

- Jeg har nemlig fået mit helt eget talkshow på TV 2, og jeg glæder mig vildt meget til at indtage Nordisk Film Studio 3 til foråret og få lov til at udleve den drengedrøm, jeg havde om at blive talkshow-vært og byde velkommen til mine gæster, skriver Melvin.

LÆS OGSÅ: Paradiso langer ud efter programmet: Jeg er skuffet!

Han har i løbet af 2021 vinket farvel til store værtsroller ved både 'X Factor' og 'ZULU Awards', hvor en godartet hjernetumor desværre slog ham ud af kurs. Tumoren er fjernet, og Melvin er i form igen og klar til at indtage værtsrollen til foråret.

Melvin Kakooza er kendt for flere sæsoner af ‘Helt sort’, som han vandt prisen som ‘Årets vært’ ved ZULU Awards 2020. Han har også været med i ‘Stormester’ på TV 2, spillet hovedrollen i tv-serien ‘Sunday’, og været vært på Gaffa Prisen 2020.

LÆS OGSÅ: Dak Wichangoen udsat for utroskab

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Melvin Kakooza (@melvinkakooza)