'Melodi Grand Prix 2015': Seerne får ekstra indflydelse

Publikum kommer til at spille en afgørende rolle, når vinderen af 'Dansk Melodi Grand Prix' skal findes.

Sangene til dette års 'Melodi Grand Prix' er allerede blevet offentliggjort, så seerne har god mulighed for at få et godt kendskab til de forskellige sange. Derfor kommer seerne til at spille en større rolle, når det skal afgøres, hvem der skal vinde og dermed repræsentere Danmark ved 'Eurovision Song Contest'.

- Derfor har vi besluttet at opbygge afstemningen på den måde, at seerne kan stemme på deres favorit, sådan som de plejer. Men derudover opretter vi som noget nyt en række regionsjuryer, som vi stiller om til og får resultaterne. Dét viser vi til seerne, så de har mulighed for at påvirke resultatet big time, hvis de mener, at det ikke er de rigtige sange, juryerne har valgt, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme til TV2.

Hver regionsjury kommer til at bestå af tre personer, hvor de to er musikeksperter, mens den sidste er en tidligere 'Melodi Grand Prix'-vinder. Juryens stemmer tæller 50 procent, hvilket seernes også gør.

LÆS OGSÅ: Den skæggede dame vinder Eurovision

"Drømmen lever"

Årets 'Grand Prix' bliver det største nogensinde med flere arrangementer rundt om i landet. Særligt ved årets konkurrence er, at det har fået sit eget slogan.

- Som noget nyt har vi indført et slogan "Drømmen lever", som kan ses i hele showets indhold. For det er dét, 'Grand Prix'et' handler om for os allesammen. For solisterne, der drømmer om at vinde og slå igennem musikalsk, for seerne, der drømmer om den perfekte 'Grand Prix'-aften hjemme i stuerne og for alle os bag kameraet, der drømmer om at lave et forrygende tv-show, lyder det fra Jan Lagermand Lundme.

'Dansk Melodi Grand Prix 2015' bliver afholdt i Gigantium i Aalborg i aften

LÆS OGSÅ: Basim taler ud: Svært at møde piger i Danmark

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.