Melissa: Giv mig et par nye bryster

Melissa Nielsen, tidligere paradiso, er blevet træt af sine silikonebryster, og søger ny om hjælp til at få gjort dem endnu større.

Melissa Nielsen, som deltog i 'Paradise Hotel' sæson 6, skal igen have opereret sine bryster større. Hun beder denne gang befolkningen om hjælp.

- Jeg har altid drømt om at få 600 milliliter i hvert bryst, men grundet, at mine bryster var så små i begyndelsen, så kunne det ikke lade sig gøre tidligere, forklarer Melissa til Realityportalen.dk

Reality-baben har valgt at bruge en lidt utraditionel måde at få råd til sine bryster.

- Jeg har valgt at bruge Facebook i håb om, at der sidder en fra en klinik herinde, som gerne vil hjælpe mig med mit ønske. Andre kan dog også bidrage, siger hun.

24timer kunne tidligere på ugen konkludere, at flere reality-deltagere tigger sig til gratis ting, inklusiv silikonebryster. Hvordan forholder du dig til det?

- Jamen jeg havde en god aftale med 'Nygart Privathospital' sidst, så håber meget på deres hjælp igen. Og jeg har det fint med, at jeg gør det på den her måde. Jeg bliver ikke ved med at tigge, hvis de siger nej, siger hun.

Mine bryster betyder alt

Melissa har altid haft små bryster indtil hun for godt syv år siden fik sine bryster opereret første gang. I 2010 blev barmen opereret endnu større, med 450 milliliter i hvert bryst.

-  Mine bryster betyder alt for mig. Tidligere følte jeg mig ikke som en kvinde. Jeg var flad som en pandekage og havde ikke lyst til at gå i stramme bluser, og hvis jeg gjorde, så var det med minimum tre indlæg i hver bh, siger hun.

Hvis du også synes, Melissas bryster skal være endnu større, så kan du give et bidrag her.