Sæson 5: Line Sofie er i dag en populær blogger og har siden fået en søn og en datter. (Foto: TV3)
Sæson 5: Line Sofie er i dag en populær blogger og har siden fået en søn og en datter. (Foto: TV3)

Melder ud med stor sorg: Brylluppet er aflyst

Baben fra 'Paradise Hotel' har hele tiden vidst, at hun gerne ville holde en kæmpe bryllupsfest. Det kan desværre ikke lade sig gøre nu. Men heldigvis er hun allerede blevet gift med Chris én gang.

Line Sofie Petersen, der vandt 2009's udgave af 'Paradise Hotel', har længe ventet på den dag, hvor hun skal giftes med Chris Petersen for anden gang.

Faktisk har hun ventet siden 2017, hvor han friede til hende ved en strand i Tyrkiet til Line Sofies mors bryllupsfest. Og nu er det slået fast, at 'Paradise'-baben skal vente endnu et år på sit drømmebryllup.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem igen

- Det er med stor sorg, men med endnu større lettelse, at jeg kan fortælle jer, at vi har valgt at udsætte brylluppet på ubestemt tid, fortæller Line Sofie i et opslag på Instagram.

Har mistet lysten

Det siger sig selv, at hvis man vælger at gennemføre et bryllupsfest i denne tid, så bliver det på mange måder lidt af et corona-bryllup. Og tanken om det, har fået parret til at miste lysten til at holde en stor fest.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

-  Vi har mistet lysten til at planlægge vores længeventede bryllup, da man hverken ved til eller fra det næste år i forhold til corona. Jeg vil på ingen måde holde et bryllup fyldt med restriktioner, mundbind og frygt for corona - og det skal på ingen måde ødelægge vores drømmebryllup. Vi er meget enige omkring det hele, og vi synes begge, at det er den bedste beslutning, fortæller en lettet Line Sofie.

LÆS OGSÅ: Det skal Linses nye hund hedde

Hun er dog allerede gift med Chris én gang, da de valgte at lade sig vie i hemmelighed på rådhuset. Det var nemlig mest praktisk, da de skulle købe deres hus i Greve og desuden har to børn sammen. Men det har hele tiden været planen, at de også ville holde et kirkebryllup.

Parret er ikke i tvivl om, at brylluppet skal holdes, og de glæder sig til den dag, hvor der ikke er en virus til at forhindre det. Selvom det føles godt at have taget en beslutning, er både Line Sofie og Chris ærgerlige over, at de var nødt til at tage beslutningen om at udskyde det hele.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look