Foto: TV3
Foto: TV3

Melanie fra 'Luksusfælden': Sådan går det i dag

Melanie skyldte mere end en halv million, og derfor søgte hun hjælp hos eksperterne i 'Luksusfælden'.

Med en gæld på 528.000 kroner og en søn, så 29-årige Melanie fra Brøndby Øster ingen anden udvej end at melde sig 'Luksusfælden'. Den beslutning sætter hun i dag stor pris på.

- Jeg er glad for, jeg meldte mig. Jeg synes, det har været det hele værd, og jeg har fået overblikket over gælden tilbage. Det føles så rart endelig at afvikle på den, siger Melanie til Realityportalen.dk og understreger:

-  Min økonomi i dag er god. Selvom jeg afdrager på en stor gæld hver måned, så er det rart at kunne se en ende på det, og jeg sover bedre om natten.

LÆS OGSÅ: CHOK efter 'Luksufælden': Nu er vi gået fra hinanden

Stiftede gæld med ekskæresten

At Melanies gæld på 11 år med renter havde rundet en halv million skyldes ikke et overforbrug af goder, men derimod at hun havde svært ved at finde penge til at afdrage gælden.

- På grund af diskusprolaps, som blandt andet har gjort, at jeg har været på kontanthjælp i længere perioder, og en gæld jeg hovedsageligt har stiftet med en tidligere kæreste, men har været alene om at hænge på, har det været svært for mig at gå i gang med at overskue økonomien, fortæller hun.

Melanie ved, at det er sønnen, som vil mærke, at hendes økonomiske midler er begrænsede, og det vil hun ikke have. Derfor kastede hun sig ud i 'Luksusfælden', selvom det var en grænseoverskridende beslutning.

- Det har været enormt grænseoverskridende at skulle flytte hjem til min mor efter så mange år for sig selv. Ikke mindst har det været grænseoverskridende at dele min dårlige økonomi og dårlige valg i fortiden med hele Danmark.

Se flere billeder af Melanie i galleriet.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-ekspert: Erik bliver aldrig gældfri

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.