Medina taler ud om nedturen: Afslører alt

Nu afslører Medina bagsiden af medaljen ved kendis-livet.

I en ny dokumentar vil Medina fortælle om de op- og nedture, hun har haft i de 15 år, der er gået siden, hun brød igennem. Selv om hun har tjent mange millioner, har der også været en stor pris at betale for populariteten.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen snakker med drengene fra Fuld Effekt…. 

– Der er mange aspekter i det. Der er rigtig mange gode ting og rigtig mange dårlige ting. I filmen, der kommer til maj, får man et meget tydeligt indblik i al den terapi, som jeg går i på grund af det, har Medina sagt til P3.

LÆS OGSÅ: Sofie i opgør med Joakim: Jeg er sendt til tælling

Ifølge den 39-årige sanger får hun traume- og posttraumatisk stressforstyrrelses-terapi ”på grund af medierne og stalkere”. Hun er blandt andet blevet forfulgt af en mand, der beskyldte hende for at have stjålet hans sæd, og en kvinde, der brød ind, tog hendes tøj på og lagde sig i hendes seng.

Medina har kun sjældent givet interviews, siden hun i 2018 blev dømt for at køre bil i alkohol- og kokainpåvirket tilstand. Den vilde tid har hun dog lagt bag sig og fokuserer nu på sin familie.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer bekræfter utroskab

Hun og manden Malo har sønnen Tyler Rose på 14 måneder og skal til sommer være forældre igen.

Dokumentaren, der er instrueret af Kaspar Astrup Schröder, får premiere i foråret. Den skal ifølge HER&NU’s oplysninger både vises som serie på Discovery+ og i biografen.

LÆS OGSÅ: Frederiks rørende gensyn: Han har passet på mig