Med i 'Vild med dans': Kunne ikke forestille mig noget værre

At være med i 'Vild med dans' har altid været noget af det værste, Kristian Bech kunne forestille sig. Derfor er det ikke så mærkeligt, at han kæmper lidt med nerverne og at tro på sig selv.

Op til og under 'Vild med dans'-premieren var der masser af nerver i studiet, og det gjaldt især nydanserne - men faktisk også de professionelle dansere. For én ting er at deres partnere kan dansen i træningslokalet, men det betyder ikke, at de også kan, når der pludselig er publikum og dommere til at se på.

Hos Mille Funk og Kristian Bech har de i ugerne op til premieren arbejdet meget med nerverne.

LÆS OGSÅ: Janni Ree om datterens fødsel: Jeg har aldrig været så nervøs

- Jeg har sagt mange gange til Kristian, at det går godt, og alligevel så er der en eller anden usikkerhed. Jeg tror, det er en generel ting i livet, at han skal lære at tro på, når folk siger til ham, det er godt. Det er ikke bare for at gøre ham glad, siger Mille.

Kristian og Mille i en jive. (Foto: Anthon Unger)
Kristian og Mille i en jive. (Foto: Anthon Unger)

Hun indrømmer gerne, at hun også har været nervøs op til premieren.

- Vi ved jo aldrig, hvordan det kommer til at gå den første gang på gulvet. Går klappen ned, eller kan han godt? Og her var det bare dejligt at mærke, at klappen ikke gik ned, siger hun.

Kristian havde ellers til generalprøven mærket, at nervøsiteten gjorde ham usikker på, om han ville kunne huske det hele.

-  Men da jeg så kom ind og kom i gang, og folk begyndte at klappe, så kunne jeg mærke, at min krop sagtens kunne huske det hele, og at det var en fest. Det gav mig mere og mere selvtillid, siger han til Realityportalen kort tid efter, han har været på gulvet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager om sin partner: Hun var den eneste, jeg ikke kunne forstå

Mille Funk mærker også, at hun som professionel danser i programmet har fået mere styr på nerverne. Det er sket i takt med, at hun har været med i flere sæsoner.

- Jeg hviler mere i det nu. Når man er helt ny danser, så vil man så gerne bevise, at man kan noget. Det føler jeg, at jeg har bevist nu. Jeg kan godt finde ud af at danse, og jeg kan godt finde ud af at lære én at danse. Nu ved jeg også, at hvis man ryger ud i et af de første programmer, som jo også er sket for mig, så tænker folk ikke, at det er, fordi jeg ikke kan finde ud af det. Og det giver en ro, forklarer hun.

Bange for et dansegulv

Der er ingen tvivl om, at 'Vild med dans' er en kæmpe personlig udfordring for tv-værten Kristian Bech.

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flyttet fra hinanden

- Det er så langt fra den, jeg er, og det jeg har gjort hele mit liv. Jeg har altid sagt, at jeg næsten ikke kunne forestille mig noget værre end at skulle være med i 'Vild med dans'. Det har ikke noget at gøre med programmet, men det har noget at gøre med at skulle stå på et dansegulv foran en million mennesker, sagde han nogle uger før premieren.

Derfor har han altid holdt sig væk fra et dansegulv, på nær den ene aften til sit bryllup, hvor han gik på gulvet til en brudevals.

- Jeg har altid følt mig utilpas, når jeg har stået på et dansegulv, og så har jeg bare tænkt: "Det kan ikke være rigtigt. Jeg rejser ud i verden, og jeg gør alle mulige andre ting i mit job, som andre opfatter som farligt. Men jeg er bange for et dansegulv", siger han om de overvejelser, han gjorde sig, inden han sagde ja til udfordringen.

På fredag skal parret danse en tango, og her sendes et af de 12 par ud af konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen