Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Mathilde Gøhler har flere gange oplevet, at folk misbruger hendes billeder i reklamer, hvor hun ikke har fået betaling.

Model og influencer Mathilde Gøhler taler i det seneste afsnit af 'Remee & Mathilde' på discovery+ ud omkring misbrug af hendes modelbilleder.

- Jeg har nærmest prøvet alt efterhånden. Firmaer, som jeg har arbejdet med, som har misbrugt mine billeder. Lad os sige, de har betalt for rettigheder for et år, og så fire år efter finder jeg ud af, jeg stadig hænger steder, og det skal der jo selvfølgelig have været betaling for, fortæller Mathilde, der bliver sur, når folk misbruger hende.

Kendisdesigner Søren Le Schmidt fortæller, hvordan det er at være far til tvillinger. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Mathilde afslører: Presset til graviditet

- Det, der gør mig sur, er, når folk de misbruger noget i en annonce, som der skulle være betalt for, for det er jo mit arbejde, at folk skal betale mig, for at bruge mit ansigt, og det har vi set før, hvor min agent har måtte ud til firmaer og sige, at det der normalt koster 50.000. Det kan man jo faktisk, hvis man ville, retsforfølge, fortæller Mathilde i programmet.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hothers manifest går viralt

Ifølge Mathilde er der tale om tyveri.

- Hvis man gerne vil bruge en model, der er dygtig, så skal man også give prisen, man kan ikke bare stjæle det og bruge det, som man har lyst til, det koster altså penge, slår Mathilde fast.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører psykisk vold i forholdet: Nu er det slut!

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.