Mathias Hjort om tv-program: Jeg blev mobbet

Man ser det ikke på øen, men Mathias kæmpede med mobning og ensomhed.

Mathias Hjort er i dag i finalen med makkeren Hanna Jakobsen i reality-programmet 'Good Luck Guys', og selvom han i programmet fremstår med en masse gå-på-mod, så havde han det inderst inde svært og var faktisk tæt på at kaste håndklædet i ringen undervejs, det fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Blackout til realityfest: Det kostede mig 6000 kroner

- Når vi sad fælles alle sammen, så blev jeg afbrudt, når jeg sagde noget. Jeg blev holdt udenfor med nogle ting, og at blive afbrudt er sgu ikke sjovt for nogen. Så blev jeg stille, for folk var ligeglad med, hvad jeg sagde, fortæller Mathias og tilføjer:

- Det var 100% mobning, det der foregik mod mig dernede. Jeg blev ikke spurgt, om jeg ville med i vandet, de udelukkede mig, og alle ville have mig ud. Så jeg blev ekskluderet lidt fra dem alle sammen.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om 'Good Luck Guys': Derfor var jeg mere presset end de andre

Mathias ønsker ikke at pege fingre, men kan sige så meget, at han ikke følte sig mobbet af Mika og Jasmin samt Signe, som han havde det bedst med. Men da Signe røg ud, følte Mathias sig meget alene.

- Hvis der var noget galt, blev det hurtigt skubbet over på mig, og jeg blev hurtigt det sorte får. Det mærkede jeg tydeligt, fortæller Mathias.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Det nægter Mai at svare på

Følte sig ensom

Mathias følte sig ikke kun mobbet, han følte sig også ensom.

- Jeg følte mig ensom for første gang, fortæller Mathias.

LÆS OGSÅ: Jaffer er vært på nyt program: Sådan fik jeg rollen

Mathias har dog vendt sin oplevelse til noget positivt.

- Jeg har virkelig taget det til mig. Det er en forfærdelig ting at gennemgå. Jeg har prøvet det otte dage, men der er jo mennesker, der gennemgår det hele livet, fortæller Mathias, der arbejder som online coach og i dag har fokus på ensomhed - foruden kost og træning.

- Jeg har hjulpet en klient med at få venner. Jeg kan ikke redde hele verden, men kan jeg bare hjælpe én, fortæller Mathias glad.

Se 'Good Luck Guys' i dag på Prime Video for at finde ud af, hvem der løber med sejren og de 200.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving hasteindlagt: Kunne være død