Mathias Hjort om 'Good Luck Guys': Derfor var jeg mere presset end de andre

Udfordringerne er mange i det nye realityprogram - både psyken og fysikken bliver sat på prøve.

'Good Luck Guys' er det spritnye reality-program, hvor fem par dyster mod hinanden på en ø i glohede Thailand. Mætheden og velværen skal deltagerne spejde længe efter, for maden er der sparet godt og grundigt på, og nogen af deltagerne har ikke en gang en seng at sove i.

LÆS OGSÅ: Sådan reagerede Olivia Salo på Rikke Gøranssons comeback i ‘Paradise’

Artiklen fortsætter efter videoen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget tjener reality-fyr på OnlyFans

I forsøget på at forberede sig til denne oplevelse, havde den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Mathias Hjort og den populære TikTokker Hanna Jakobsen, som udgør Orange Hold, meget forskellige tilgange.

- Det er lidt sjovt. Vi havde to forskellige taktikker. Du (Mathias red.) spiste meget inden. Jeg spiste ingenting, for jeg ville vænne mig selv til ikke at skulle spise så meget, så min mavesæk blev mindre. Du udvidede din mavesæk, og det forstår jeg ikke helt, hvad pointen var med, lyder det spørgende fra Hanna til sin makker Mathias, da Realityportalen snakker med dem begge to til pressemøde på programmet.

LÆS OGSÅ: Anna trækker i land: Vidste ikke, hvilken mand han var

Men den taktik har Mathias en forklaring på.

- Ja, jeg tog otte kilo på lige inden. For så har du mere fedt og energi at tage fra på kroppen, for som jeg frygtede, fik vi ikke særlig meget mad. Så for at kunne finde energi og ressourcer, så blev jeg nødt til at have den i kroppen, men det gør jo så også, at du er ekstrem sulten, når du går i gang, forklarer Mathias, som derfor ifølge ham selv var mere presset end de andre ni deltagere.

- Mit største problem var, at jeg er jo den største deltager pga. min højde, så jeg vejer mere, så når vi bliver sultet, så er det mig, der bliver hårdest ramt, fordi der skal lidt mere til for at fylde mine depoter op, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Tommy Ahlers gør comeback i 'Løvens Hule'

Hvorvidt det er Mathias' eller Hannas taktik, som er bedst, kan du finde ud af, hvis du følger med i 'Good Luck Guys', som kan streames på Prime Video.

Good luck guys (Foto: Prime Video)
Good luck guys (Foto: Prime Video)