Mathias Hjort i hård udmelding: Der er nogen, jeg aldrig vil invitere indenfor

Man får ikke mange chancer hos 'Paradise Hotel'-stjernen.

Mathias Hjort fra 'Paradise Hotel' stiller høje krav til sine venner. Hvis ikke man udviser respekt over for ham og hans hjem, så er det ud.

Det fortæller han i det seneste afsnit af 'Mit Paradiso Liv', hvor han har inviteret sine nærmeste venner til sin 28-års fødselsdag.

- Der er selvfølgelig nogen, jeg ikke har inviteret, fordi jeg ikke snakker med dem. Jeg har det meget sådan, at hvis jeg inviterer til noget, så er det for de mennesker, jeg holder af, og som jeg vil sige tak til, fordi de støtter mig, siger Mathias og fortsætter:

- Hvis man viser mig den samme respekt, som jeg viser en, så har jeg altid døren åben. Men hvis du disrespekterer mit hjem eller mig, så får du aldrig den respekt igen. Så der er nogen, jeg vil aldrig vil invitere inden for min dør. Sådan er det, lyder den hårde udmelding.

LÆS OGSÅ: Bendtner overvejer at droppe ud: Kan ikke finde ud af det

Har rigeligt med venner

Årsagen til, at Mathias er så kontant i sin udvælgelse af venner, er, at han i forvejen ikke synes, han mangler nogen. Så hvis man skal gøre sig fortjent til en plads i realitystjernens hjerte, skal man udvise loyalitet og respekt.

- Det, der skal til for at blive en del af min inderkreds, er loyalitet. Jeg forventer ikke andet end, at folk respekterer mig, som jeg respekterer dem, lyder det fra Mathias, som uddyber:

- Jeg har ikke behov for nye venner, for det har jeg rigeligt af. Men jeg vil aldrig afvise nogen, hvis jeg kan se, at jeg kan afspejle mig selv i dem.

LÆS OGSÅ: FÅ SVARET: Ekspert kommenterer på strid mellem Mai Manniche og Reality Awards-arrangør

LÆS OGSÅ: Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles