Mascha Vang: Skuffet over sin dansepartner

Hvis man vil have gjort noget ordentligt, må man gøre det selv. Det må være konklusionen på skuffelsen fra Maschas side.

Der er ingen tvivl om, at der er opstået sød musik mellem danseparret Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen i 'Vild med dans'. De er blevet super gode venner, og på deres Instagram-profiler kan man se, hvor sjovt de har det sammen med deres dansetræning og alt andet.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Men i går kom der en ridse i lakken, hvor Mascha luftede sin skuffelse over dansepartneren. Thomas satte nemlig ikke alene Maschas tålmodighed, men også hendes søde tand på prøve, da han havde over grænsen til Tyskland.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha fortæller om den migræne, som plagede hende under sidste uges 'Vild med dans'.

- Thomas har været ved grænsen, og han har købt slik. FOR KUN 13 KR!!!! #SKUFFET!!!, skriver Mascha Vang til en story på Instagram, og Thomas svarer prompte i sin story:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

- Ja, så spiser jeg jo ikke for meget.

Herefter kvitterer han med en række smileyer, der græder af grin, så mon ikke det gode venskab er intakt, selvom Mascha næppe lader Thomas stå for slik-indkøbet alene fremover.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært: Fredag bliver det et farvel