Mascha Vang bekræfter deltagelse i ‘Vild med dans: Det er en barndomsdrøm

Mascha Vang har siden hun var barn drømt om at blive danser, og nu får hun endelig muligheden.

Den 4. august kunne HER&NU afsløre, at influencer og tv-personlighed Mascha Vang er en af nydanserne i den kommende sæson af 'Vild med dans', der har premiere på TV 2 den 10. september. Nu bekræfter Mascha Vang selv sin deltagelse.

- Jeg glæder mig helt vanvittigt til at skulle være med i 'Vild med dans', især glæder jeg mig til de flotte kjoler og hele showet, men bestemt også til at lære at danse, sådan rigtigt, og ikke bare på bordene, fortæller Mascha Vang i en pressemeddelelse fra TV 2.

LÆS OGSÅ: TV2-vært skilt efter 20 år

Ifølge Mascha har hun altid som barn drømt om at danse og gå til dans, men det var ikke en mulighed, hvor hun boede.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mascha Vang udgiver biografi

- Som barn voksede jeg op langt ude på landet, hvor jeg kunne vælge mellem at gå til håndbold eller fodbold, og det gad jeg virkelig ikke, jeg ville bare så gerne danse. Det kunne man ikke, så jeg så dansefilm om og om igen, og dagdrømte mig ind i en verden, der var utilgængelig for mig. Så det er på en måde en barndomsdrøm, der går i opfyldelse for mig, fortæller Mascha, der har haft mulighed for at rydde kalenderen hele efteråret til TV 2's store danseshow.

SE BILLEDERNE: Christian Degns hede kærlighedsferie

Er gået i træning

Mascha Vang er et stort konkurrencemenneske, og hun er da også allerede påbegyndt træningen på egen hånd.

- Jeg er så småt gået i gang med at styrke min krop med lidt træning, da jeg har hørt, at det er vanvittig hårdt, fortæller Mascha, der ser frem til sin deltagelse, men der er også noget, hun frygter.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

- Én ting er det fysiske, og noget andet er at huske det hele. Det ved jeg simpelthen ikke, hvordan de gør, og det er nok det, jeg frygter allermest - at glemme trinnene, afslører Mascha.

Hvem, Mascha skal danse med, er endnu ikke offentliggjort, men du kan se alle danserne af den kommende sæson HER.

LÆS OGSÅ: Dyrlunds tragiske død: Familien i dyb sorg