Mascha Vang afslører: Skal alligevel på bryllupsrejse

Mascha Vang og manden Troels tog på bryllupsrejse til Smukfest, men det bliver ikke den eneste bryllupsrejse.

Mascha Vang og Troels Krohn Dehli blev gift den 2. august 2022, og først var udmeldingen, at der ikke var planlagt en bryllupsrejse, da parret skulle direkte på Skanderborg Festival efter festen.

Men i en et opslag på Instagram afslører Mascha hendes morgengave til Troels, der netop er en bryllupsrejse for parret og deres tre børn.

- Egentlig var det ikke noget, vi fokuserede på, og vi fandt det overflødigt, da der var så meget andet, der betød mere - og kostede! Så vi aftale ikke at gøre alverden ud af det (morgengaven red.). Men, men… Det gjorde vi så alligevel. Troels vidste jo ikke, at jeg allerede havde købt en gave, og hver gang folk spurgte til bryllupsrejse, fejede jeg det af. Fordi da Hollie og jeg kom hjem fra Egypten tidligere på året, var jeg så begejstret, at jeg med det samme bookede en tur for os alle i efterårsferien, uden nogen vidste noget, fortæller Mascha om gaven til Troels.

LÆS OGSÅ: Søde billeder: Klar, parat, skolestart

Mashas bryllupsrejse-gave er et golf & spa resort med all-inclusive for både voksne og børn.

- Af Troels fik jeg en smuk diamant rosetring med en blå safir, som symboliserer noget nyt og noget blåt, så må han være det gamle og børnene det lånte?, skriver Mascha fortsat med et smil.

LÆS OGSÅ: Efter brylluppet: Mascha sender rørende hilsen

Se de to gaver herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af MASCHA VANG (@maschavang)