Mascha og Troels er med i ny reality-serie

Otte kendte danskere skal igen forsøge at flygte fra et hold af garvede efterforskere i 10 hæsblæsende døgn.

Tv-værterne Anders Breinholt og Jacob Riising, youtuber Rasmus Brohave og komiker Martin Johannes Lassen, tv-personlighed og influencer Mascha Vang og ægtefællen Troels Krohn-Dehli og den tidligere tophåndboldspiller Rikke Hørlykke og tv-personlighed Lisbeth Østergaard.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Patrick: Derfor var mine forældre ikke med til brylluppet

Det er de otte kendte danskere, der i op til ti døgn er på flugt fra et hold af garvede efterforskere i 'Jaget vildt'. De medvirkende kendisser har fået lov til at planlægge første døgn på flugt, men herefter er det op til deres egen intuition og snarrådighed at være et skridt foran de erfarne efterforskere.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang fik vild overraskelse til brylluppet

Mascha Vang blev for første gang kendt i reality-programmet 'Villa Medusa' og senere i 'Paradise Hotel', så det er langt fra hendes første reality-program, men det er første gang, hendes mand, jagerpiloten Troels Krohn-Dehli Vang, begiver sig ud i genren på skærmen.

LÆS OGSÅ: Efter brylluppet: Mascha sender rørende hilsen

Vilde efterforskere i hælene

Og det er ikke hvem som helst, de skal forsøge at flygte fra. Holdet består af rutinerede specialister fra politi og efterretningstjeneste, der har adgang til gængse efterforskningsmetoder og værktøjer i jagten på de fire kendte par.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

Det er således den ultimative omgang ”politi og røvere”, som de kendte bevæger sig ud i.

- Det er nu tredje gang, at vi sender en flok kendte danskere på flugt. Formatet er blevet rigtig populært blandt vores seere, fordi de dels ser kendte danskere på blive testet i uvante rammer, og dels får et realistisk, men underholdende indblik i politiets arbejde. Det virkelighedsnære indblik i, hvordan professionelle efterforskere arbejder, når de jagter kriminelle er med til at øge presset maksimalt, når politi- og efterretningsfolkene ånder de kendte i nakken, siger Programdirektør hos Warner Bros. Discovery Nordic, Pil Gundelach Brandstrup.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers Poulsen går imod Maschas ønsker

Reglerne er som altid, at de kendte danskere kun må overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor den vandflyver de skal flygte med letter fra.

Man kan følge med i tredje sæson af ’Jaget Vildt – Kendte på flugt’ fra d. 29. september på discovery+ og Kanal 5.