Foto: TV3 / Lemche og Serup
Foto: TV3 / Lemche og Serup

Martin om 'Paradise'-genopstandelsen: Surrealistisk!

Som den tredje 'Paradise'-deltager i år fik Martin lov at indtage hotellet igen. Og det var en oplevelse udover det sædvanlige.

I aftes fulgte Martin i Kaspers fodspor og tjekkede ind på 'Paradise Hotel' for anden gang. Det var en oplevelse, som 'Ham den gamle' sent vil glemme.

- Det var så sindssygt at tjekke ind igen. Den velkomst, som jeg fik, havde jeg ikke turdet at håbe på. Anna, der kommer op, og Stolle, der kommer ned. Det var så surrealistisk, siger Martin til Realityportalen.dk.

Ejer ikke Anna

På 'Paradise Hotel' varer en uge kun fire dage, nemlig fra mandag til torsdag, hvilket betyder, at Martin kun havde kendt Anna i 12 dage, før han måtte forlade hotellet. Alligevel havde var der en speciel kemi mellem de to, og derfor var det svært for Martin at få at vide, at Anna havde haft sex med Stolle og Kasper.

- Jeg prøvede at tage det på en voksen måde. Jeg havde kun kendt Anna i 12 dage, før jeg tjekkede ud, så jeg havde ingen krav på hende. Selvfølgelig håbede jeg, at hun ikke ville (red. have sex med andre på hotellet), men det er svært, når man er på 'Paradise', siger han og tilføjer:

- Det ville have været dobbeltmoralsk af mig at blive helt sur og ikke ville spille sammen med dem. For jeg havde nok gjort det samme, hvis jeg havde haft muligheden.

LÆS OGSÅ: Tag med Kongerne og Paradisoerne til 'Sunny'

Vil ikke skuffe sine fans

Selv om Martin i første omgang kun fik tre uger på 'Paradise Hotel', så rundede han 30.000 følgere på Facebook. Og netop de fans håber han ikke at skuffe, selv om han justerer lidt på sin personlighed.

- Jeg har tænkt over, hvordan jeg fremstod i første omgang på hotellet, og derfor har jeg justeret lidt, så jeg ikke er så frembrusende. Men mine fans kan jo lide mig for den person, som jeg er, så derfor er jeg lidt nervøs for deres reaktion, lyder det fra Martin, der håber, at de mange fans kan acceptere en til tider mere afdæmpet Martin.

Men alle justeringer laver han, fordi han vil vinde 'Paradise Hotel' anno 2013.

- Inden jeg røg ud, var der styr på det hele, følte jeg. Jeg stod i en stærk gruppe, men desværre gik de bag om ryggen på mig. Det eneste, der kom ud af det, var splid i gruppen - først røg Alexander og så Camilla.

LÆS OGSÅ: Michelle: Udelukker ikke pige-sex

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.