Foto: TV3 / Lemche og Serup
Foto: TV3 / Lemche og Serup

Martin lover nøgenbadning

Årets alderspræsident på 'Paradise Hotel' går efter at vinde, og så lover han massere af nøgenbadning og fest.

Med sine 30 år er frugt- og blomsterhandleren Martin fra Århus årets absolutte alderspræsident i 'Paradise Hotel'. Faktisk er han hele ni år ældre end den næstældste deltager i programmet.

Alderen er dog ingen hindring for den århusianske gut. Han har nemlig sine eyes on the price, når han skal beskrive, hvorfor han har meldt sig til programmet.

- For at vinde den halve million. Jeg er et stort konkurrencemenneske og vil gerne prøve mig selv og min personlighed af og se, hvor langt det rækker blandt andre rigtig flotte og smarte unge, fortæller han på tv3.dk.

- I skal glæde jer til at se mig i Paradise, for der vil være masser af nøgenbadning, og jeg kommer til at lære jer, hvordan man drikker shots med ham den gamle, lover han. Se videopræsentationen af Martin her:

Følg med her på Realityportalen.dk, hvor vi efteråret igennem vil præsentere de nye deltagere i 'Paradise Hotel' og bringe nyheder fra optagelserne samt gensyn med tidligere deltagere og vindere. Læs mere om Martin og de andre deltagere fra 'Paradise Hotel 2013' på TV3s hjemmeside.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.