Martin Jensen frustreret over dødstrusler: Det fortsætter

Martin Jensen oplever stadig at få trusler på livet.

I sidste års 'X Factor' forsøgte vært Lise Rønne at tale til den danske befolkning med opfordring om at opføre sig ordentligt på de sociale medier. Pigegruppen Neva og Ida oplevede sidste år ekstreme beskeder, men også dommerne Martin Jensen og Oh Land blev svinet til bag skærmen.

LÆS OGSÅ: Snydt af produktionen bag 'X Factor'

Alt tyder desværre på, at TV 2s forsøg på at komme de usmagelige beskeder til livs ikke er lykkedes. I hvert fald oplever dommer Martin Jensen allerede folks had igen i år.

- Beskederne er der stadig. Jeg har fået dusinvis allerede. Jeg synes, det er fantastisk, man kan skabe et tv-program, hvor man kan få folk til at føle det så meget, det er jo fandme fascinerende, fortæller Martin og fortsætter:

- Men come on. Der er ikke noget tv-program i verden, du ikke selv er med i, der kan få dig til at føle, at andre skal dø over en beslutning, der bliver taget i et tv-program. Vi har nok problemer i verden pt, hvor folk ser ud til at stå i en meget værre situation, end at der er en gruppe eller en deltager, der bliver smidt ud i 'X Factor', fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: Kendispar afslører: Vi er kærester

Martin har selv taget sine forholdsregler i forhold til de beskeder, han modtager.

- Jeg blokerer dem bare. Det er fuldstændig ligegyldigt, om det er for sjov. For der var faktisk en, der sidste år skrev, at det bare var for sjov, men det er en dårlig joke. Så kommer der noget negativt ind, så er det bare slet og bloker, slutter Martin, som også fortalte under sidste års liveshows, at han modtog en dødstrussel i pausen under tredje program. Denne gang tikkede beskederne dog allerede ind inden første liveshow.

LÆS OGSÅ: Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke

HER&NU er ikke bekendt med deltagere, der har fået hadbeskeder, og alle, vi har talt med, har indtil nu heldigvis kun fået ros og søde ord med på vejen.

Se 'X Factor' fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: ‘Alene Sammen’-deltagere afslører: Alt det du ikke ser på TV