Martin Jensen afslører stor ændring i 'X Factor'

Martin Jensen vil gå en anden vej end sidste år, da han var dommer i 'X Factor'.

Det er kun anden gang, DJ Martin Jensen er dommer i 'X Factor'. Sidste år blev han kritiseret både af Thomas Blachman og seerne i forhold til sangvalg, og han har bestemt ikke tænkt sig at lytte til hverken Thomas eller seerne i år.

LÆS OGSÅ: Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke

- Jeg kører sgu min egen style, hvis jeg skulle lytte til Thomas, så ville jeg falde i søvn. Vi kan jo ikke alle sammen lytte til jazz, og hvis jeg skulle lytte til seerne, så ved jeg ikke, hvad jeg skulle gøre. Det er jo derfor, der findes så mange radiostationer og så mange forskellige playlister, da nogen er til noget, og nogen er til noget andet, fortæller Martin til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Husker du ‘X Factor’-Martin: Her er han i dag

Der er dog én ting, som Martin ændrer i år i forhold til sidste år.

- Det er meget mere elektronisk - lyden jeg bringer til 'X Factor'. Jeg kommer meget mere til at gøre det til produktioner, jeg selv ville have lavet, fortæller Martin og uddyber:

- Sidste år prøvede jeg at følge deltagernes gang, og det blev ikke altid inden for min stærke side. Min stærke side er inden for elektronisk musik. Så det er derfor, at jeg har valgt artister, som jeg har kunne se i det element, fortæller Martin Jensen

LÆS OGSÅ: Kendispar afslører: Vi er kærester

Se 'X Factor' live fredag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 Play.