Foto: TV3 / Lemche og Serup
Foto: TV3 / Lemche og Serup

Martin: Jeg vidste, jeg ville ryge ud

For anden gang i denne sæson måtte Martin forlade 'Paradise Hotel'.

For anden gang måtte Martin tage en tårevædet afsked med 'Paradise Hotel' og de andre gæster. Nichlas fik nemlig flest røde hjerte ved hjerte-ceremonien, og dermed måtte Nichlas vælge hvem af Martin, Malene og Jack, der skulle forlade Mexico. Valget faldt på Martin.

- Jeg vidste godt, at jeg ville ryge ud. Alt gik som forudset - jeg sagde endda selv til Nichlas "Kom så, vælg mig", for jeg vidste, at han ville vælge mig, forklarer Martin til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Derfor genbruger TV3 reality-kendisser

Gentlemanden røg ud

Da Sandra og Martin skulle dele det sorte hjerte og det røde hjerte imellem sig, valgte Martin at tage det sorte hjerte og satte dermed sig selv i fare.

- Jeg gav det røde hjerte til Sandra, fordi hun aldrig har gjort noget galt og derfor ikke fortjente det sorte hjerte. Jeg viste den rigtige side af mig og var en gentleman, men det røg jeg så på, siger han og tilføjer:

- Der var ingen, som spillede mig ud af spillet. Nicolas narrer alle, men det her var min egen skyld. Derfor var det også bedre at ryge denne gang, fordi jeg var afklaret omkring det.

LÆS OGSÅ: Nathja og Maria i bitchfight

Havde gjort alt

Inden hjerte-ceremonien havde alle med et sort hjerte samlet støtter på ihærdig vis. Men lige lidt hjalp det for Martin.

- Jeg gjorde alt, som jeg kunne, men stemmerne var givet på forhånd. De steder, hvor jeg havde en chance, der forsøgte jeg, men det var svært. Sandra lovede at hjælpe mig, men det holdt hun jo ikke, lyder det fra Martin.

Selv om Martin og Daniela havde fået et godt forhold til hinanden, så kunne han heller ikke hente støtte der.

- Jack og Daniela havde noget sammen, som jeg ikke kunne bryde. Jeg vidste, at jeg kunne stole på Daniela, så længe hun ikke skulle vælge mellem Jack og jeg.

LÆS OGSÅ: Micolas: Jeg er en farlig spiller

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.