Martin: 'Big Brother' har hugget min kæreste

Martin og Julie fandt sammen for halvanden uge siden, da Julie røg ud af 'Big Brother'. Men det blev en kort fornøjelse, for nu er hun tilbage i huset.

Lykken var kort for det nyforelskede 'Big Brother'-par Martin og Julie. Martin nåede kun at have Julie for sig selv i lidt over en uge, inden 'Big Brother' stjal hende fra ham.

- Hun sagde det først til mig lørdag aften omkring kl. 23, og der sagde hun, at hun skulle ind igen. Jeg troede først, at det var for sjov, men det var det ikke. Hun skulle være derinde allerede 8.15 næste dag, så vi havde under 10 timer til at sige farvel, fortæller Martin.

Julie er nemlig blandt fire gamle deltagere, som i denne uge har fået chancen for at kæmpe sig tilbage i 'Big Brother'-huset.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-deltagere er blevet kærester

Ligesom at tage slik fra et barn

Så søndag morgen måtte Martin og Julie altså tage afsked med hinanden, og selvom Martin savner sin kæreste, og ikke bryder sig om udsigten til måske at skulle undvære hende i 36 dage, så forstår han udemærket godt, at hun griber chancen.

- Jeg blev først rigtig ked af det, men vendte den så om og tænkte, hvad andre ville have gjort, og de havde selvfølgelig gjort det samme, da de er så tæt på 500.000, siger han. Han lægger dog ikke skjul på, at det er hårdt at undvære kæresten.

- Det er sindssygt frustrerende, at hun ikke er her, jeg savner hende hele tiden, og det er rigtig hårdt lige nu, fordi hun lige har været ude og så er væk allerede igen. Det er lidt ligesom, hvis du giver børn noget slik også tager det fra dem igen.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother': En gammel deltager vender tilbage

Nu kan hun lige så godt blive der

Og Martin må da også erkende, at en lille del af ham, hvis han skulle tænke rent egoistisk, håber på, at hans kæreste ryger ud hurtigt igen. Men det er kun en lille del, for han hepper selvfølgelig på sin Julie.

- Nu når hun er derinde, så kan hun lige så godt blive der, til hun har vundet, så inviterer hun mig forhåbentlig ud og rejse, siger han med et smil.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Jeg er skuffet og ked af det

I mellemtiden vil Martin savne sin nye kæreste, og han må indrømme, at han måske er en lille smule jaloux på 'Big Brother'.

- Jeg vil savne ALT ved hende! Hendes grin, omsorg og bare den tryghed vi har sammen. Vi har det super godt sammen, det er svært at forklare, men har aldrig været så forelsket i nogen i hele mit liv.

Kan ikke holde ud at se 'Big Brother'

Selvom Martin savner Julie, så sidder han dog ikke fæstnet til tv-skærmen og holder øje med kærestens gøren og laden i huset.

- Jeg kan faktisk ikke holde ud at se det, så savner jeg hende bare endnu mere, sukker han.

Men han må dog ikke helt undvære nyheder om sin kæreste, der er nemlig en 8-9 'Big Brother'-fans, der hver dag skriver updates til ham, og det er han rigtig glad for, så han stadig kan følge med i, hvordan det går Julie i 'Big Brother'.

LÆS OGSÅ: Skandale: Martin smidt ud af ‘Big Brother’-huset

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.