Mario afslører: Jeg droppede Ditte, fordi hun var med i 'Ex on the beach'

Det er ikke altid populært at skulle se sin kærestes fortid på tv.

Ditte Lee fra 'Ex on the beach' sæson 4 har i dag fundet sin store kærlighed i musikeren Mario fra 'Muri og Mario'. Sammen venter de en datter til februar, men det var tæt på, at forholdet aldrig blev til noget, det afslører Mario i en Q&A med Realityportalen, hvor han fortæller, hvordan de mødtes.

- Det var mig, der skrev til Ditte. Jeg vidste ikke, hun skulle være med i 'Ex on the beach'. Jeg havde bare set hende og synes, at hun så meget sød ud, så hende ville jeg gerne mødes med. Men så fandt jeg ud af, at hun skulle være med i 'Ex on the beach', og det havde jeg bare ikke lyst til. Ikke fordi jeg har fordomme, men måske en lille smule, griner Mario.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-Ditte er skuffet over de andre deltagere

Selvom Mario i første øjemed ikke fandt det attraktivt, at Ditte skulle være med i et realityprogram, så kunne han ikke glemme hende, og allerede en uge senere skrev han derfor til hende igen.

- Så var vi så sammen en eller anden søndag, og derefter har vi faktisk set hinanden lige siden, fortæller Ditte, og Mario afbryder.

- Så kom corona, og så måtte vi blive sammen, fortæller han humoristisk.

Ditte og Mario. (Foto: Privat)
Ditte og Mario. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Mange får afslag på julehjælp: Nu træder Geggo og Cengiz til

Ikke alt har været en dans på roser

Selvom parret udadtil signalerer, at alt er godt, så har der været skår i glæden, og parret har også været gået fra hinanden et par gange.

- Det hele er gået så hurtigt, det er jo ingen hemmelighed, og så med corona oveni, så blev vi så tæt knyttet, alt blev hevet ned over hovedet på os - vi var i min lille lejlighed, og Mario havde også sin søn, og det hele gik bare så stærkt, at først havde jeg brug for fred, og så tog du den efterfølgende, fortæller Ditte, mens hun kigger på Mario.

LÆS OGSÅ: Anna viser ny side: Det fortalte jeg aldrig om i 'Paradise Hotel'

Siden Dittes positive graviditetstest har alt dog været fryd og gammen.

- Men så blev jeg jo gravid, og lige siden er det kun gået godt - vi har det godt nu og glæder os til at blive forældre, fortæller Ditte.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde vender tilbage til skærmen