Maria Lucia tilbage fra barsel: Det er hårdt

Maria Lucia elsker at være tilbage på teatret, men samtidig synes hun, det er hårdt at være væk fra sin otte måneder gamle søn.

Maria Lucia Rosenberg vender tilbage fra barsel, når hun i foråret indtager scenen på Det Ny Teater som mestertærtebageren Jenna i musicalforestillingen 'Waitress'. Den syngende skønhed blev for otte måneder siden mor for første gang til lille Per Fredy.

- Jeg ammer ham stadig, så der er noget koordinering i, at han kommer herhen i min pause hver dag. For tiden ser jeg ham kun om morgenen, midt på dagen i min frokostpause og så om aftenen, når han skal puttes. Så det er klart, at der har været nogle aftener, hvor jeg har siddet og kigget på min søn og tænkt, at ”nu mistede jeg endnu en dag i dit lille liv”, fortæller Maria Lucia.

 Maria Lucia elsker, når hun får besøg af sin dejlige dreng Per Fredy hver dag i sin pause på teatret (Foto: Albin Fredy Ljungqvist)

- Samtidig bløder mit hjerte for teatret, og jeg elsker at være her. Og jeg ved jo, at han har det godt derhjemme, hvor han er sammen med sin far. På den måde kan jeg godt adskille tingene, selvom jeg synes, at det er hårdt.

LÆS OGSÅ: Kæmpe gæld efter misbrug: Sådan går det i dag

 I 2017 blev Maria Lucia gift med svenske Albin Fredy Ljungqvist, der arbejder som artist og sangskriver (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

For Maria Lucia, 37, og hendes mand Albin Fredy Ljungqvist, 39, er Per Fredy et sandt ønskebarn, og sangerinden har nydt sin barsel i fulde drag, også selvom corona satte en stopper for babysvømning, rytmik og socialt samvær.

- Jeg føler mig faktisk ikke snydt for noget. Tværtimod har jeg en følelse af, at jeg har fået skabt et bånd til min dreng, som jeg måske ikke nødvendigvis ellers ville have haft, fordi jeg ikke har været bange for at gå glip af noget. Det der med at være i nuet og være sammen som familie har givet en helt særlig ro, som har været positiv for os alle, forklarer Maria Lucia, der har besluttet sig for ikke at dvæle ved, hvordan det kunne have været.

LÆS OGSÅ: Prins Felix går i sin fars fodspor

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne
Maria Lucia Rosenberg vender tilbage fra barsel, når hun i foråret indtager scenen på Det Ny Teater som mestertærtebageren Jenna i musicalforestillingen 'Waitress'. Den syngende skønhed blev for otte måneder siden mor for første gang til lille Per Fredy. - Jeg ammer ham stadig, så der er noget koordinering i, at han kommer herhen i min pause hver dag. For tiden ser jeg ham kun om morgenen, midt på dagen i min frokostpause og så om aftenen, når han skal puttes. Så det er klart, at der har været nogle aftener, hvor jeg har siddet og kigget på min søn og tænkt, at ”nu mistede jeg endnu en dag i dit lille liv”, fortæller Maria Lucia. Maria Lucia elsker, når hun får besøg af sin dejlige dreng Per Fredy hver dag i sin pause på teatret (Foto: Albin Fredy Ljungqvist) - Samtidig bløder mit hjerte for teatret, og jeg elsker at være her. Og jeg ved jo, at han har det godt derhjemme, hvor han er sammen med sin far. På den måde kan jeg godt adskille tingene, selvom jeg synes, at det er hårdt. LÆS OGSÅ: Kæmpe gæld efter misbrug: Sådan går det i dag I 2017 blev Maria Lucia gift med svenske Albin Fredy Ljungqvist, der arbejder som artist og sangskriver (Foto: Peter Hauerbach) LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg For Maria Lucia, 37, og hendes mand Albin Fredy Ljungqvist, 39, er Per Fredy et sandt ønskebarn, og sangerinden har nydt sin barsel i fulde drag, også selvom corona satte en stopper for babysvømning, rytmik og socialt samvær. - Jeg føler mig faktisk ikke snydt for noget. Tværtimod har jeg en følelse af, at jeg har fået skabt et bånd til min dreng, som jeg måske ikke nødvendigvis ellers ville have haft, fordi jeg ikke har været bange for at gå glip af noget. Det der med at være i nuet og være sammen som familie har givet en helt særlig ro, som har været positiv for os alle, forklarer Maria Lucia, der har besluttet sig for ikke at dvæle ved, hvordan det kunne have været. LÆS OGSÅ: Prins Felix går i sin fars fodspor LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne