Maria: Jeg var ikke ydmyg nok

En frembrusende og flirtende adfærd blev for meget for paradisoerne, som sendte Maria hjem.

Det blev en kort fornøjelse at være med i 'Paradise Hotel' for Maria. Den festglade pige tjekkede ind mandag, men måtte allerede pakke sin kuffert og rejse hjem i går, da Martin, og efterfølgende Nichlas, valgte hende fra.

- Martin sagde, inden vi slap hinandens hænder, at han ville vælge mig. Vi havde megen øjenkontakt, og det beroligede mig, men da vi stod tre bag Martin, så vidste jeg godt, hvad klokken havde slået. Så jeg skulle have valgt Jack som min partner, som vi havde snakket om om morgenen, erkender Maria overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nathja og Stolle snakker ikke sammen

Havde brug for en fredning

Maria indtog 'Paradise Hotel' med selvtilliden i top, for hun skulle vinde spillet. Men sådan blev det ikke for reality-divaen.

- Jeg røg ud, fordi jeg ikke var ydmyg, så det er meget simpelt. Og fordi jeg ingen chance havde uden en fredning, det stod klart allerede tirsdag, da jeg var på date med Kasper, Martin og Nicolas, siger Maria.

Selv om det ikke lykkedes for Maria at tilkæmpe sig en partner på hotellet, så føler hun ikke, at hun kunne have gjort mere for at sikre sin overlevelse.

- Jeg kunne intet have gjort anderledes. Jeg stolede på Martin. Der blev sagt nogen ting mellem Martin og jeg, der gjorde, at jeg viste, at Martin kunne stole på mig og vidste, hvor han havde mig, uanset hvad han hørte i krogene.

LÆS OGSÅ: Paradise-Maria: Jeg ville være anonym

Kold modtagelse

Det er aldrig let at være ny gæst på 'Paradise Hotel', og Marias optræden i 'Sommer i Sunny Beach' og 'Divaer i junglen' gjorde det ikke bedre.

- Jeg blev ikke modtaget særlig godt. Nathja og jeg kunne fra første øjekast ikke lide hinanden, og der er mange samtaler mellem hende og jeg, der er klippet ud. Pigerne havde hate på mig fra første sekund, de så mig, lyder det fra Maria.

Der er ingen tvivl om, at Maria ikke var særlig populær blandt de andre deltagere, ligesom seerne heller ikke har taget godt imod hende og hendes frembrusende personlighed særligt overfor Nichlas. Men der var ikke mere end taktiske baggrunde i de flirtende ord, som hun slyngede af sted efter Nichlas.

- Hvis jeg synes, at en fyr er ekstremt sød, så bliver jeg genert. Jeg ville aldrig være, som jeg var overfor Nichlas. Og som Nichlas selv har fortalt, så har vi snakket ud om det, og han har fået et helt andet indblik i, hvordan jeg er privat.

LÆS OGSÅ: Nichlas: Jeg kan ikke falde for Maria

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.