Maria: Jeg stod ved mine principper

Isolation på ubestemt tid blev for meget for den aktive og sociale Maria. Knap tre timer gik der, før hun måtte opgive sin udfordring, hvilket skabte frustration blandt de andre på holdet. Men hun fortryder ikke sit valg.

Meget kunne tyde på, at der ikke var noget, der kunne knække 25-årige Maria i 'Fristet'. Men Adam fik bevist det modsatte, for der er åbenbart ingen, som han ikke kan få ned med nakken.

Hvert hold skulle i mandagens afsnit udvælge den mest sociale person i gruppen, den udvalgte skulle så have en udfordring. Den mest sociale på det fattige hold blev Joanna, mens Maria fik æren på det rige hold. Og udfordringen var klar – isolation på ubestemt tid – men det var absolut ikke noget, der gjorde Maria glad.

LÆS OGSÅ: Christopher: Fik aldrig min personlige udfordring

- Jeg tænkte, 'shit, den bliver hård' og en stor udfordring for mig. Jeg håbede, at jeg ville klare den, men jeg havde ingen anelse, fortæller Maria til Realityportalen.dk.

Maria måtte alleree give op og gå ud af isolationen, inden der var gået tre timer. Joanna derimod havde en anden taktik, hun lagde sig nemlig til at sove.

- Hvad er det også for noget at sætte den mest sociale person i isolation? Jeg er en aktiv, social person, der inddrager folk i mine aktiviteter. Joanna er derimd en person, der bare dovner hele dagen og sidder og ryger smøger i sofaen eller dovner den på sengen. Så er det jo ikke svært for hende at sidde og snakke med de andre hele tiden, lyder det fra den aktive pige, der slår det fast, at hende og Joanne er sociale på to vidt forskellige måder.

Vil ikke undskylde i en evighed

Det rige hold er langt bagud på pengekntoen i forhold til det fattige hold, og derfor var frustrationerne store, da Maria valgte at give op så hurtigt. Derfor var hun også udmærket godt klar over, at beslutningen hverken styrkede hendes egen eller holdets position i villaen. Men intet kunne ændre på hendes beslutning.

- Jeg stod ved mine principper, og den jeg er. Der er ikke nogen, der kan holde mig indespærret eller tage min frihed.

Selvom hun vidste, at hendes beslutning ikke ville blive godt modtaget af de andre, så holder Maria fast på, at det er første gang, hun bakker ud af en udfordring, og derudover skal man huske på alt det andet, hun har gjort for holdet. Derfor vil hun ikke undskylde, men vælger i stedet at minde de andre om de ting, hun har bidraget med.

Et andet aspekt af isolation

Der var også et andet aspekt af udfordringen. Hun stod nemlig med et dilemma om, hvorvidt hun skulle risikere at ryge væk fra holdet i den tid, hun skulle tilbringe i isolation – og stadig i uvished om, hvorvidt hun kunne gennemføre udfordringen. I stedet valgte hun at bryde ud af isolationen og arbejde sammen med holdet derfra.

LÆS OGSÅ: Lettet 'Fristet' fyr: Havde regnet med noget værre

- Jeg følte mig også lidt truet af Angelina. Ikke fordi jeg ikke ville spille sammen med hende, men hun var jo rimelig aggressiv i spillet, hvilket også var fint! Men jeg følte, at jeg blev nød til at vælge mellem at kæmpe derinde for 5000 kroner eller kæmpe for min plads i gruppen – uden for isolationen, forklarer hun overfor Realityportalen.dk.

Der er uden tvivl lagt op til spænding, for klarer Joanna udfordringen – og vil det rige hold affinde sig med Marias beslutning? Følg med på TV3 mandag-torsdag klokken 22:00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.