Maria Hylleberg: Ingen sommerferie

Maria Hylleberg er fast besluttet på, at sommeren i år skal bruges på at arbejde, hvilket betyder nul ferie til fynboen.

Maria Hylleberg, sidst kendt fra sin deltagelse i 'Paradise Hotel', skal arbejde sommeren over i hjemmeplejen Odense. At hun ikke har noget ferie at se frem til, tager hun i stiv arm.

-Jeg skal ikke holde sommerferie i år. Min sommer står på arbejdet, så andre kan holde ferie. Jeg er heldigvis rigtig glad for mit arbejde, så det gør mig faktisk ikke så meget, at jeg river en sommer ud, siger hun og tilføjer:

-Jeg har en eller to fridage en gang i mellem, så det skal nok gå. De dage skal så bruges på at lade batterierne op til de ældre igen.

LÆS OGSÅ: Maria: Jeg var ikke ydmyg nok

Denne sommer går i glemmebogen

Den lille fynbo har selv valgt at arbejde, og derfor betyder denne sommer ikke det store for hende.

-Sommeren i år betyder sgu egentlig ikke så meget. Det jo ikk ligefrem, fordi vi kan prale af vejret. De sidste par år har det betydet afbræk fra bøger og seriøsitet. Sådan bliver det igen næste år, hvor jeg vil tage en helt speciel person i hånden og rejse væk, siger hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Paradise-Maria: Jeg ville være anonym

Drømmer om turkisblåt vand

Men kunne den smukke pige selv bestemme sine sommerplaner, så de dog lidt anderledes ud.

-Hvis jeg selv kunne vælge min sommerferie, så skulle den bruges et eksotisk sted med helt hvid strandsand og turkisblåt vand samme med veninderne. Det kunne jeg sgu godt overtales til, griner hun.

Og Maria husker også særligt én særlig sommerferie, hvor alting gik op i en højere enhed.

-Den bedste ferie, jeg har haft, må være tilbage i sommeren 2003. Jeg rejste med hele min mors side af familien til Frankrig i et hus. Det var en fantastisk ferie. Der har jeg nogle gode minder fra, slutter Maria.

LÆS OGSÅ: Nichlas: Jeg kan ikke falde for Maria

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.