Manu Sareens grænseoverskridende oplevelse: Kyssede Anne Louise

Manu Sareen kom helt tæt på Anne Louise Hassing, da han skulle kysse hende som Romeo og Julie.

For nogen er det grænseoverskridende og angstprovokerende at skulle rejse sig op til familiefesten og holde en tale. Eller bare at skulle præsentere sig selv i en stor mængde.

For de fire kendisser svømmeren Jeanette Ottesen, sangerinden Dorte Gerlach fra Hush, den tidligere fodboldspiller Patrick Wozniacki og politikeren Manu Sareen er det værste at skulle kysse en fremmed, som de skal i første program af 'Den store premiere'. Her lærer de at spille teater af fire professionelle skuespillere.

LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig!

- Jeg sagde ja til at være med, for min far var lige død, og jeg var blevet skilt nogle måneder før. Jeg havde brug for at tænke på noget helt andet og få rykket mine grænser. Og det fik jeg godt nok gjort, konstaterer den tidligere minister, forfatter til bl.a. 'Iqbal'-bøgerne, coach m.m. Manu Sareen, 54.

- Jeg har talt foran 800 mennesker i den store FN-sal i New York, og det var ingenting i forhold til at stå på scenen og gøre de ting, vi gjorde. Vi var alle meget optaget af det med kysset, for det er mærkeligt at stå og kysse et andet menneske foran andre.

LÆS OGSÅ: Joan og Michael åbner op om kønnet

 Thure Lindhardt og Jeanette Ottesen, Sonja Richter og Patrick Wozniacki, Manu Sareen og Anne Louise Hassing, Dorte Gerlach og Dejan Cukic i kostumerne til 'Romeo & Julie' (Foto: Sille Serup)
Kom virkelig tæt på
Manu kendte ikke sin skuespilcoach Anne Louise Hassing, før de mødtes på de skrå brædder, men han havde selvfølgelig set 'Krøniken' og 'Badehotellet'. Sammen med hende spiller han de store klassikere 'Romeo & Julie', 'Et dukkehjem', 'Jeppe på Bjerget', 'Don Juan' og 'Kong Ødipus'.

- Jeg kom virkelig tæt på Anne Louise. Og i de sidste dage, der står vi jo virkelig og kysser. Du rører ved hinanden og kæler for hinanden. Vi havde familie og venner forbi som publikum, og det at kysse en fremmed kvinde foran sin 24-årige voksne datter, det var bare mærkeligt. De professionelle skuespillere har jo prøvet masser af gange at differentiere mellem et teaterkys og et kys derhjemme, det har jeg ikke.

LÆS OGSÅ: UH! Tina Lund går helt til kanten

 Der var meget grænseoverskridende for Manu at kysse Anne Louise Hassing, mens hans voksne datter Cilja sad og så på (Foto: Sille Serup)

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt
Skilt sidste år
Manu Sareen blev sidste år blev skilt fra sin hustru Solveig, som han har datteren Nova på tre år med, og så har han Cilja, 24, Felix, 21, og Alvin, 16, fra et tidligere ægteskab. Men ikke alverdens livserfaring kunne give ham det samme, som han fik under den uge, hvor de arbejdede med 'Den store premiere'.

- Jeg kan mærke, at det har givet mig noget mod. Og jeg er samtidig blevet meget bevidst om, hvordan jeg bevæger mig, og hvordan jeg taler. Det kan jeg bruge mange steder fremover.

'Den store premiere' kan ses fra 23. marts på DRTV og DR1 klokken 20.

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Nummer 2 er på vej

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand
For nogen er det grænseoverskridende og angstprovokerende at skulle rejse sig op til familiefesten og holde en tale. Eller bare at skulle præsentere sig selv i en stor mængde. For de fire kendisser svømmeren Jeanette Ottesen, sangerinden Dorte Gerlach fra Hush, den tidligere fodboldspiller Patrick Wozniacki og politikeren Manu Sareen er det værste at skulle kysse en fremmed, som de skal i første program af 'Den store premiere'. Her lærer de at spille teater af fire professionelle skuespillere. LÆS OGSÅ: Janni Ree raser over TV3: De har fuldstændig skam-klippet mig! - Jeg sagde ja til at være med, for min far var lige død, og jeg var blevet skilt nogle måneder før. Jeg havde brug for at tænke på noget helt andet og få rykket mine grænser. Og det fik jeg godt nok gjort, konstaterer den tidligere minister, forfatter til bl.a. 'Iqbal'-bøgerne, coach m.m. Manu Sareen, 54. - Jeg har talt foran 800 mennesker i den store FN-sal i New York, og det var ingenting i forhold til at stå på scenen og gøre de ting, vi gjorde. Vi var alle meget optaget af det med kysset, for det er mærkeligt at stå og kysse et andet menneske foran andre. LÆS OGSÅ: Joan og Michael åbner op om kønnet Thure Lindhardt og Jeanette Ottesen, Sonja Richter og Patrick Wozniacki, Manu Sareen og Anne Louise Hassing, Dorte Gerlach og Dejan Cukic i kostumerne til 'Romeo & Julie' (Foto: Sille Serup) Kom virkelig tæt på Manu kendte ikke sin skuespilcoach Anne Louise Hassing, før de mødtes på de skrå brædder, men han havde selvfølgelig set 'Krøniken' og 'Badehotellet'. Sammen med hende spiller han de store klassikere 'Romeo & Julie', 'Et dukkehjem', 'Jeppe på Bjerget', 'Don Juan' og 'Kong Ødipus'. - Jeg kom virkelig tæt på Anne Louise. Og i de sidste dage, der står vi jo virkelig og kysser. Du rører ved hinanden og kæler for hinanden. Vi havde familie og venner forbi som publikum, og det at kysse en fremmed kvinde foran sin 24-årige voksne datter, det var bare mærkeligt. De professionelle skuespillere har jo prøvet masser af gange at differentiere mellem et teaterkys og et kys derhjemme, det har jeg ikke. LÆS OGSÅ: UH! Tina Lund går helt til kanten Der var meget grænseoverskridende for Manu at kysse Anne Louise Hassing, mens hans voksne datter Cilja sad og så på (Foto: Sille Serup) LÆS OGSÅ: CHOK! Kia indlagt og politianmeldt Skilt sidste år Manu Sareen blev sidste år blev skilt fra sin hustru Solveig, som han har datteren Nova på tre år med, og så har han Cilja, 24, Felix, 21, og Alvin, 16, fra et tidligere ægteskab. Men ikke alverdens livserfaring kunne give ham det samme, som han fik under den uge, hvor de arbejdede med 'Den store premiere'. - Jeg kan mærke, at det har givet mig noget mod. Og jeg er samtidig blevet meget bevidst om, hvordan jeg bevæger mig, og hvordan jeg taler. Det kan jeg bruge mange steder fremover. 'Den store premiere' kan ses fra 23. marts på DRTV og DR1 klokken 20. LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Nummer 2 er på vej LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand