Malte Ebert i dyb depression

Malte forlod både sin kæreste og sit barndomshjem, da han ville erobre verden med sin musik. Det gik dog ikke helt, som han havde håbet på, og han endte i sin første depression.

Efter gymnasiet valgte Malte Ebert at flytte til København for at lave musik. Han slog derfor op med sin kæreste for at fokusere på sin store drøm, men drømmen gik i vasken.

- Jeg havde en følelse af nederlag og tvivl. Jeg var deprimeret over at flytte hjem igen, og jeg havde ikke nogen at tale med det om, fortæller Malte i podcasten '112 for knuste hjerter'. 

- Jeg røg ned i sort hul, og jeg prøvede at række ud efter min ekskæreste igen, men der var hun kommet videre, forklarer han.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller ærligt om sønnens diagnose...

I København havde Malte kort haft succes med musikken, men pludselig faldt det hele til jorden.

- Jeg troede, at der skulle til at ske noget vildt i min karriere. Vi blev spillet på P3 og var med i karrierekanon, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne er nybagt far og syg: Jeg er bekymret

På sit barndomsværelse røg Malte Ebert derfor ned i sin første depression. Han tog derfor til lægen for at blive diagnosticeret, og derefter begyndte han hos en psykolog.

- Jeg var i tvivl om, jeg nogensinde ville blive glad igen. Jeg plejede at være meget selvsikker, men pludselig var min selvsikkerhed bare forsvundet, forklarer han.

LÆS OGSÅ: WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde

I dag har den 28-årige musiker heldigvis fået sin selvsikkerhed igen. Hans karriere brager derudaf, og så har han en dejlig kæreste, som han har været sammen med fire år.