Foto: TV3
Foto: TV3

Malene om 'Paradise'-sex: Jeg var simpelthen så fuld

Kasper var ligeglad med at have sex på 'Paradise Hotel', men det var Malene ikke. Malene ville holde deres lille pool-tur hemmelig af taktiske årsager, mens Kasper ville indvie de andre.

Malene og Kasper havde i aftenens afsnit et impulsivt knald i poolen på 'Paradise Hotel'. Og netop 'impulsivt' er meget dækkende for seancen, hvis den ene af hovedpersoner selv skal sige det.

- Det var det mest impulsive knald, jeg nogensinde har haft, siger Kasper til Realityportalen.dk og fortsætter.

- Hjemmefra havde jeg ikke nogen regler (red, om sex på tv) - skete det, så skete det. Så jeg tog det meget roligt.

Læs også: Se klippet her: Kasper får sex i poolen

Snakkede ikke sammen

For Malene var reglerne hjemmefra dog anderledes. Hun havde nemlig besluttet, at hun ikke skulle have sex på 'Paradise Hotel', men det kunne hun altså kun holde i fem dage. Så derfor var det absolut ikke planlagt fra hendes side.

- Vi havde overhovedet ikke snakket sammen den første uge eller den aften, så det kom ud af den blå luft. Det var meget sjovt at gense det, og se hvordan det skete, for jeg var simpelthen så fuld, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Men selvom hun fortrød det i øjeblikket, så har hun det helt fint med det i dag, for nu er de to nemlig mere end 'Paradise'-deltagere.

- Nu er mig og Kasper jo også blevet kærester, så det tror jeg, gør det hele lidt lettere at håndtere.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Kasper': Opmærksomheden er overvældende

Taktiske årsager

Efter knaldet i poolen er Kasper hurtig til at fortælle det til drengene og partneren Camilla, mens Malene gerne vil holde det nemlig.

- Jeg ville gerne holde det hemmeligt, fordi jeg var rigtig bange for, at Anna og Camilla ville blive sure på mig - og at det ville gå ud over mig rent taktisk i spillet, forklarer Malene.

Men for Kasper forholdt tingene sig noget anderledes.

- Jeg fortalte det til Camilla af taktiske årsager. Hvis jeg holdt det hemmeligt, og hun fandt ud af det, så ville hun jo aldrig kunne stole på mig i spillet. Og Martin, Stolle og jeg havde det jo super godt sammen, så vi skulle da have det lidt sjovt.

Hold øje med sitet, senere i dag bringer vi en artikel om parret og om, hvordan de fandt sammen på det populære hotel.

LÆS OGSÅ: Putte: Jeg har datet Martin fra 'Paradise Hotel'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.