Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen
Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen

Malene og Kasper er vildt forelskede

Det nyforelskede ’Paradise’-par, Malene og Kasper, valgte at tage til København og få et par dejlige kærestedage sammen, inden det for alvor gik løs med snigpremieren på ’Paradise Hotel’.

Efter gårsdagens knalderier i 'Paradise Hotel' har tingene mellem Kasper og Malene udviklet sig. Det var i hvert fald tydeligt under snigpremieren på 'Paradise Hotel', som foregik for godt fjorten dage siden. Her kunne de to turtelduer næsten ikke få øjnene fra hinanden og viste stolt hinanden frem for pressen.

- Jeg forelskede mig i Malenes personlighed. Og så er hun jo også en smuk pige. Hun er en dejlig blanding af det hele - en skøn pakke, fortæller Kasper stolt til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Malene om 'Paradise'-sex: Jeg var simpelthen så fuld

Malene er helt skudt i den unge fyr

Selv om der kun er to års aldersforskel mellem Malene og Kasper, så synes Malene, det er lidt underligt, at det er hende, som er ældst. Den smukke blondine plejer altid at falde for fyre, som er yngre end hende selv. Alligevel lykkedes det 20-årige Kasper at charmere 22-årige Malene og vinde den smukke blondines hjerte.

- Jeg er helt skudt i ham. Alt ved ham er bare dejligt, stråler Malene og fortsætter:

- Jeg lægger meget vægt på, at han er sjov og spontan. Han kan altid få mig til at grine, og så ser han jo pissegodt ud!

Se klippet her: Kasper får sex i poolen

Hun kan godt blive Stride-Malene

Kasper holder sig heller ikke tilbage med en masse rosende ord om sin nye kæreste. Men skal Kasper fremhæve én negativ side ved Malene, bliver det hendes temperament.

- Hun har et godt temperament, når hun bliver sur. Så kan hun altså godt blive til Stride-Malene, driller Kasper.

Og Malene holder sig heller ikke tilbage med lige at sende Kasper en hentydning omkring hans unge alder.

- Ja, okay. Hvis jeg endelig skal sige noget negativt om Kasper, så bliver det, at man nogle gange, måske, godt kan mærke, at han kun er 20 år, griner hun.

LÆS OGSÅ: Ærgerlige Anis: Det var ikke min plan

Vi tager det, som det kommer

Selvom Kasper og Malene er et af de nye hotte reality-par, har de ikke nogle specielle kæresteplaner for tiden.

- Man har tidligere set, at andre ’Paradise’-kærester hurtigt går fra hinanden på grund af det medietryk, de bliver udsat for efter deres deltagelse i ’Paradise Hotel.’ Men jeg tager det hele lidt i stiv arm, forklarer Kasper og fortsætter:

- Men det bliver helt sikkert en prøvelse for vores forhold, når nu mange bliver interesseret i os som par. Men jeg er optimist, så det skal nok gå.

Vil gerne på diskotekjob sammen

Malene deler samme synspunkt som sin nye kæreste og fortæller til Realityportalen.dk, at de også er blevet enige om, at det er vigtigt at kunne adskille arbejde og privatliv.

- Når nu vi skal ud på de her diskotekjob, er det vigtigt, at vi virkelig stoler på hinanden. Vi skal kunne have det sjovt hver for sig og virkelig kunne fyre den af, uden den anden bliver jaloux. Og så må putteriet altså lige vente, til det bare er os to alene, fastslår Malene.

I samme ombæring fortæller den blonde paradiseo-babe også, at hende og Kasper har forsøgt at få så mange diskotekjob sammen som muligt, så de kan feste og hygge sig i hinandens selskab og derved minimere risikoen for jalousi.

Vil kæmpe for forholdet

Som det ser ud lige nu, aner reality-parret ikke, hvad de deres forhold kommer til at stå model til, men én ting er i hvert fald sikkert.

- Når man er så glade for hinanden, som vi er, er man villig til at kæmpe for det, understreger Malene og fortsætter:

- Kan vi klare det her (red. medieopmærksomheden), kan vi klare alt! Jeg frygter det ikke. Jeg er stolt af at være sammen med Kasper, lyder det fra en meget forelsket Malene.

Malene afslører desuden overfor Realityportalen.dk, at hun er villig til at flytte fra Aabenraa og op i nærheden af, hvor Kasper bor, hvis deres forhold står distancen og klarer mediepresset.

LÆS OGSÅ: Patrick Nielsen tjekker ind på 'Paradise Hotel'

Faldt for hinanden i Mexico

Om de to turtelduer blev kærester inde på hotellet, må tiden vise. Men de kan ikke komme udenom, at de efter fem dage på hotellet endte i poolen. Selvom de var de første til at have sex på hotellet i denne sæson, så lå der umiddelbart ikke mere i det.

- Det var det mest impulsive knald, jeg nogensinde har haft, slår Kasper fast - og Malene tilføjer.

- Vi havde overhovedet ikke snakket sammen den første uge eller den aften, så det kom ud af den blå luft. Det var meget sjovt at gense det, og se hvordan det skete, for jeg var simpelthen så fuld.

Følg med i 'Paradise Hotel' i aften klokken 22:00 på TV3, for der kommer for alvor gang i skænderierne, da deltagerne vågner op efter gårsdagens udskejelser. Særligt, Malene har det absolut ikke godt efter den lille tur i poolen.

Se aftenens teaser i klippet herunder.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.