Malene inden finalen: Det er ikke værdige finalister

Miss Paradise er langt fra enig i, at det er de stærkeste spillere, som står i den store finale på 'Paradise Hotel'.

I aften kæmper Daniela, Jack, Sandra og Nicolas om titlen som vinder af 'Paradise Hotel' anno 2013. Selv om de fire finalister har kæmpet sig hele vejen til finalen, så tvivler Malene på, at det er de rigtige, der står i finalen.

- Jeg synes bestemt ikke, at det er de mest værdige, der står i finalen. De har selvfølgelig gjort noget rigtig, siden de står i finalen, men jeg synes, at der er mange andre, som har fortjent det mere, siger Malene til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Kay vil lave mere fjernsyn

'Jeg fortjente at vinde'

Malene røg ud i mandags, lige da finaleugen var sat i gang, og dermed blev det et farvel til en værdig vinder. Malene indeholder nemlig, ifølge hende selv, alle de kvaliteter, som en rigtig 'Paradise'-vinder skal besidde.

- Jeg synes, at jeg fortjente at vinde, fordi jeg har kæmpet flere gange for at blive inde på hotellet. De første ti uger inde på hotellet var jeg i fare flere gange, og jeg havde svært ved at finde mig en stabil partner, fortæller hun og fortsætter:

- Samtidig har jeg været utrolig vellidt af stort set alle gæster, og jeg har været med til at skabe en god stemning og lavet en masse sjov inde på hotellet. Men udover mig selv så synes jeg, at Nathja fortjener at vinde, fordi hun også har kæmpet rigtig meget, og vi har oplevet mange af de samme ting inde på hotellet.

LÆS OGSÅ: Derfor omtaler 'Paradise'-Stine sig selv som Stine Kronborg

Nicolas er en vinder

En af denne sæsons helt store taktikkere er Nicolas, og det er ikke gået ubemærket hen. selv om der, ifølge Malene, er nogle stykker, der er mere værdige end ham.

- Jeg havde da håbet, at Kasper kunne tage titlen, hvis ikke jeg kunne, fordi han er den jeg holder mest af. Men derudover er Nathja og Nicolas dem, der fortjener det mest - udover mig selv!

Se med i aften klokken 22:00 på TV3 og find ud af, hvem der render med den ærefulde titel.

LÆS OGSÅ: Nøddepatruljen: Meld jer til 'Paradise Hotel 10'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.