Maibrit fra ‘Baronessen og mig’: Sådan går det i dag

Så du med, da Maibrit Dessau for kort tid siden fik hjælp i '‘Baronessen og mig’

31-årige Maibrit Dessau har været alenemor siden hun var syv måneder henne i graviditeten. Her opdagede hun, at faren til barnet havde været hende utro, og derfor tog hun konsekvensen og gik fra ham.

Siden gik hendes liv mere eller mindre i stå, og derfor rykkede Caroline Fleming ind for at hjælpe. Og det var i den grad noget, der virkede, kunne seerne se, da programmet sluttede, og den positive tendens er fortsat, siden ‘Baronessen og mig’ blev optaget i tilbage i oktober.

- Det går så godt. Det var en god oplevelse at være med i programmet. Jeg fik meget ud af det, og jeg har taget de råd, som jeg fik af Caroline, til mig, fortæller Maibrit til Realityportalen.dk.

- Jeg havde virkelig brug for et ordentligt spark bagi, og Caroline var den helt rette person til at give mig det. Hun er jo, som hun er - og det er fedt, at hun er det.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming i chok: Gravid kvinde forlod utro mand

Ingen ny mand

Selv om Maibrit fik meget ud af besøget fra Caroline Fleming, så er det endnu ikke lykkedes for hende at blive ramt af Amors pil. Men det gør hende ikke noget.

- Jeg var jo ikke med i programmet, fordi jeg ville finde en kæreste. For mig handlede det om, at jeg skulle lære at have det sjovt - og det har jeg i den grad lært. Når jeg tidligere har en ledig stund, så gik jeg bare hjem og tændte for Netflix. Men i virkeligheden havde jeg jo brug for at komme ud og grine og få løsnet lidt op.

Det er Maibrit, der har døjet meget med yoyovægt, begyndt på. Det har medvirket til, at hun i dag har det bedre med sig selv og sin krop.

- Det går meget bedre. Jeg tænker ikke rigtigt over det mere, for jeg har slet ikke tid til at tænke over det. Jeg fylder tomme stunder med sjov, og det har virket.

Herunder kan du se et klip fra programmet, efter Maibrit har fået en vild makeover.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører: Jeg tror stadig på kærligheden

Caroline Fleming amok i nyt realityprogram

HOT NEWS: Caroline Fleming vender tilbage med nyt program

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.