Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)
Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)

Mai Manniche slår fast: Jeg bidrager til flokimmuniteten

Mai Manniche mener ikke, det er et problem, at hun ikke vil lade sig vaccinere mod corona.

Du kan finde myndighedernes officielle retningslinjer og information om Covid-19 her: sst.dk/da/corona.

- Slår jeg dig ihjel ved IKKE at være vaccineret? NEJ, NEJ og atter NEJ!

Sådan indleder Mai Manniche et opslag på Instagram, hvor understreger, at hun ikke ønsker at blive vaccineret mod COVID-19.

- DU vælger at tage en vaccine for at beskytte dig selv mod en sygdom. Hvis jeg vælger IKKE at tage en vaccine, er det fordi, jeg har haft ‘the Big C’, ikke frygter sygdommen og/eller er bekymret for bivirkningerne. Det er dit valg at tage den – det er mit valg ikke at tage den. Begge dele er lige godt, skriver hun.

LÆS OGSÅ: NU TALER MICHAELA: Caspers historie mangler afgørende detaljer

Har allerede haft corona

Mai Manniche har gennem hele pandemien været åben om, at hun ikke mener, corona er så farlig, som myndighederne hævder, og hun har delt op til flere kontroversielle udtalelser om vaccinerne.

- Det er simpelthen den største omgang misinformation, når selv USA’s præsident forsøger at bilde befolkningen ind, at de u-vaccinerede slår de vaccinerede ihjel, skriver Mai og fortsætter:

- For mit eget vedkommende, HAR jeg desuden haft ”the big C” – og bidrager dermed til flokimmuniteten. Det samme gælder for mange børn – der formentlig har været smittet uden at vide det, og dermed også bidrager til flokimmuniteten. At man nu anbefaler at lade børn vaccinere, det er noget af det mest sindssyge, jeg længe har hørt. Taget i betragtning at børn stort set ikke oplever symptomer ved sygdommen og dermed ikke bør bekymre sig om sygdommen – men til gengæld bør de og deres forældre bekymre sig om bivirkningerne ved vaccinen. Husk på, at den fortsat kun er hastegodkendt og man kender ikke langtidsbivirkninger etc.

LÆS OGSÅ: Vild med stjernetegn og astrologi? Så SKAL du se denne serie

Tror på vacciner - bare ikke denne

Mange vil måske tro, at Mai generelt er modstander af vacciner, men det er ikke sådan, opslaget skal forstås, skriver hun:

- Lad mig igen understrege, at jeg er IKKE anti-vax, jeg er taknemmelig for, at vi har så mange vacciner mod alvorligt dødelige sygdomme. Men en vaccine, der ikke er testet på almindelig vis og over flere år i forhold til bivirkninger – den ønsker jeg ikke at tage. Det er desuden vildt at høre, hvordan de fleste, der ikke er i risikogruppen, tager vaccinen fordi de vil kunne rejse, slippe for coronapas etc. Det er simpelthen forkert, at man vælger at tage en vaccine på det grundlag – det bør være frygten for sygdommen, der er grundlaget for at tage en vaccine.

- Men uanset hvad og hvorfor man vælger at tage en vaccine eller ikke tage en vaccine, så er det et privat valg. Tag den hvis du vil – men STOP med at sige, at os der ikke tager den, slår de vaccinerede ihjel. At det er en borgerpligt at tage vaccinen. Det er simpelthen det dummeste at sige – og afslører din IQ må være lig nul, afslutter Mai.

Du kan finde myndighedernes officielle retningslinjer og information om Covid-19 her: sst.dk/da/corona.

LÆS OGSÅ: Nygift 'Årgang 20'-par deler sjov historie fra bryllupsfesten

Se hele opslaget nedenfor:

Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph)

Du kan finde myndighedernes officielle retningslinjer og information om Covid-19 her: sst.dk/da/corona.