Reality Awards 2021, Docken 

Mai Manniche
Reality Awards 2021, Docken Mai Manniche

Mai Manniche afslører ny fyr: Ved at blive skilt?

Noget tyder på, at Mai Manniche har haft fiskesnørren lidt langt fremme.

Mai Manniche er ved at sælge ud af en lang række smykker via live-shopping på Facebook. I den forbindelse kom hun til at tale over sig i aftes. Her fik hun nemlig afsløret, at hun atter har held i kærlighed, men det var ikke det eneste, hun fik sagt.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

Artiklen fortsætter under videoen

- Noget af det, jeg synes, er lidt sjovt med Danmark: Danske mænd. Den gængse danske mand kan sgu godt være lidt en vatpik. Det sagde jeg ikke, jo det sagde jeg. Han mangler sgu lidt nosser. Mange danske mænd er for vant til bare at blive løftet igennem livet, lyder det, og hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Ændringer i sidste øjeblik på ‘Paradise’

- De har ikke ordentlige manerer. Hvad blev der af det her med at være en gentleman - åbne døren, betale regningen. Man ser det også for sig, lægge jakken udover en vandpyt og sådan noget, hvor er de danske mænd? Jeg har fundet en, der er en gentleman. Men jeg synes, der er mange gennem tiden, også når jeg hører historier fra veninder, hvor jeg bare tænker "for helvede mand kom lige ind i kampen". Vær en gentleman!

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur skal for retten igen

- De bedste mænd er taget, eller også er de ved at blive skilt eller noget, ej det sagde jeg heller ikke, jo det sagde jeg faktisk, slutter hun med et grin.

Om det betyder, at den gentleman, Mai Manniche har fundet, enten er gift eller ved at blive skilt, melder historien ikke noget om. Vi har forsøgt at få et svar på netop det spørgsmål fra hovedpersonen selv, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører svimlende husleje

Se hele videoen herunder, hvor Mai Manniche taler over sig knap 13 minutter inde i videoen fra hendes liveshopping.