Mads Mikkelsen hyldet i London: Familiehygge

Mads Mikkelsen bliver taget godt imod af sin nye familie.

Ikke alle 'Harry Potter'-fans var lige begejstrede, da Johnny Depp, 58, blev byttet ud med Mads Mikkelsen, 56, i rollen som Gellert Grindelwald til 'Fantastiske skabninger: Dumbledores Hemmelighed'.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Kári fortæller om, hvordan det er at være gået videre til finalen i ‘X Factor’….

Men at dømme efter de jubelbrøl, der lød ved Mads Mikkelsens ankomst til verdenspremieren på filmen i London i sidste uge, så har han alligevel vundet de flestes hjerter.

LÆS OGSÅ: ‘Kardashian’-stjerne chokerer: Er blevet gift

– Det er overvældende. Det er som at blive en del af en familie, og det er tydeligt, at fansene er en del af den familie også. Jeg er så den nye i familien, lød det fra Mads til rød løber-værten Tom Felton, 34, der slog sit navn fast som Draco Malfoy i de otte første film.

Den danske stjerne havde også inviteret sin egen familie med til premieren. Han dukkede op med hustruen, Hanne, 61, sønnen, Carl, 25, samt datteren, Viola, 30, og hendes kæreste.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Tom Felton spurgte interesseret, om filmholdet havde været strikse med at få hans tryllestav tilbage efter optagelserne.

– Jeg prøvede at gemme den i ærmet og på ryggen, ja, jeg prøvede alle tricks i bogen. Men nu ved jeg, hvor de gemmer nøglen, så måske når vi laver næste film, lød det kækt fra Mads, der også afslørede, hvordan man spiller en god skurk.

– Man skal have en dansk accent. Og så skal man have en mission. Og ham her vil gøre verden til et bedre sted. Det kan alle relatere til.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft