Mads Dinesen: Bryder sig ikke om konceptet "julegaver"

Selvom Mads Dinesen fra ‘Kræsne købere’ i år har tid til julehygge, synes han på mange måder, at julen er uinteressant, og han bryder sig heller ikke om konceptet ‘julegaver’.

Mads Dinesen har netop afsluttet første sæson af ‘Kræsne købere’, men har allerede to nye projekter i ærmet.

- Her i december har jeg ikke så meget arbejde, men efter julen skal jeg arbejde fuld tid igen på to nye projekter, hvilket er fint efter tre måneders pause, siger han til Realityportalen.dk.

Dette giver Mads rig mulighed for at slappe af i december, selvom julen ikke er en af de højtider, han ser mest frem til.

- Jeg har ikke noget specielt forhold til julen. Jeg synes på mange måder, at den er ganske uinteressant, siger han.

LÆS OGSÅ: Michala Kjær: Sælger ud af luksusgaderoben

Går ikke op i julegaver

Han går heller ikke meget op i at give julegaver, da han synes, at det er en underlig anledning at give gaver i. Selv har han ingen juleønsker i år.

-Når det forventes af, at jeg skal give en gave, får jeg mest af alt lyst til ikke at give nogen i det hele taget, siger han og tilføjer, at en julegave til sine gode venner skulle være en god middag eller eventuelt en rejse.

På trods af sin manglende lyst til at give gaver når det forventes, er Mads’ kæreste blevet stor-forkælet allerede føste søndag i advent, hvilket har skabt ekstra forvirring om, hvad Mads skal give sin kæreste i julegave.

- Jeg har endnu ikke bestemt mig for en julegave til kæresten. Jeg startede hårdt ud med at give ham en dyr Louis Vuitton taske første søndag i advent, så jeg skal vel finde på noget, der topper den, siger han.

Hvor Mads Dinesen fejrer juleaften i år ved han endnu ikke, men det kan være, det bliver under varmere himmelstrøg.

- I år bliver julen muligvis afholdt uden for Danmark. Det kommer an på, hvad vi har lyst til, når vi nærmer os, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Gustav om Helle Thorning-Schmidt: Hun er flirtende og pervers

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.