Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

'Vild med dans'-danseren gør det lidt bedre på dansegulvet, når kæresten hepper med fra sidelinjen.

Fredag gik Jenna Bagge og Micki Cheng videre til semifinalen i 'Vild med dans'. Det var de både rørte og lykkelige over, og for Jenna betød det noget helt særligt, at Albert sad ude blandt publikum for at støtte hende den aften.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

- Nu er det jo ingen hemmelighed, at han selv har prøvet det, så jeg synes, det giver lidt ekstra forståelse fra hans side, at han kigger lige ind i dansen og ved, hvordan det føles. Jeg tror, det hjælper lige at have lidt ekstra støtte, siger den 33-årige danser og tilføjer:

- Vi har hinanden, men det er også dejligt, at dem omkring os de hepper på os. Så føler man sig lidt ekstra bakket op om og elsket. Det er dejligt.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst' vender tilbage med store ændringer

Artiklen fortsættes under videoen med Jenna Bagge og Micki Cheng, der er gået videre til semifinalen i 'Vild med dans'...

- Jeg har jo sagt til Albert, at han først får Jenna tilbage, forhåbentligt, efter den 26. november, siger Micki.

I 'Vild med dans' 2020 dansede Jenna og Albert sig hele vejen til finalen, hvor de opnåede en andenplads. Til gengæld vandt de kærligheden, og tilbage i august bekræftede de for første gang forholdet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Julie Zangenbergs søn døbt

Nu kan Jenna om få uger skrive endnu en finale i 'Vild med dans' på CV'et. Denne gang med Micki Cheng, som hun har opbygget et godt venskab med i løbet af alle ugerne med dansetræning.

- Det er helt fantastisk, og jeg synes, vi har det mega dejligt sammen. Det er virkelig rar at få det hele med, så når det slutter, bliver de virkelig trist, men så kunne vi ikke have fået flere fredage. For vi kommer til at danse næste fredag, og vi kommer også til at danse i finalen uanset. Så vi får det fulde ud af det sammen, siger Jenna.

LÆS OGSÅ: Ninos efter 'Robinson'-exit : Det var ved at eskalere