Lykkelige Asta og Jonass jubler: Det er et stort skridt

Fredag gik et stort ønske i opfyldelse for det hotte realitypar.

Fredag var en særlig god dag for det stadig nyforelskede par Asta Björk og Jonass Janec Jensen, for der gik handlen igennem, og de er nu blevet ejere af deres drømmelejlighed.

Lejligheden ligger i Kokkedal og er cirka 75 kvadratmeter. Den er tæt på strand og natur, hvilket er et kæmpe plus i parrets bog.

- Det er første gang, jeg køber. Det er et stort skridt, føler jeg selv, siger Asta og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

- Det var drømmen. Jonas kommer fra Haslev og er vant til at bo udenfor byen. Han havde savnet naturen. Og jeg er jo fra Island, så det passer også mig fint at være væk fra alting.

Udenfor København kan man få nogle lidt større og pænere lejligheder for pengene, og det valgte de at prioritere frem for beliggenheden.

- Lejligheden har alt, der er på min liste, som jeg kunne forelske mig i. Et rummeligt køkken, altan og et rimeligt rummeligt soveværelse. Badeværelset skal vi dog sætte i stand, forklarer Asta.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bliver Sarah Grünewald klar til ‘Vild med dans’?

Føles naturligt at flytte sammen

De får nøglerne til det nye hjem den 1. februar. Asta har det helt fint med, at hun nu skal forlade storbyen og Frederiksberg, hvor hun har boet et par år.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Han har skuffet mest i ‘Vild med dans’

Det er ikke første gang, at 'Vild med dans'-baben flytter sammen med en fyr. Men det bliver som sådan heller ikke noget nyt, for Jonass er allerede flyttet ind hos hende på Frederiksberg. Han flyttede ind med sine ting for nogle uger siden. Men egentlig har han boet der, siden de fandt sammen i foråret.

For Asta og Jonass er det hele gået meget hurtigt, men det føles også helt igennem rigtigt.

- Det er mærkeligt, for jeg har altid været en super fornuftig type og påpasselig med, hvad jeg gør. Men med Jonass har det bare føltes helt naturligt, og vi har været sammen hele tiden, lige fra vi mødtes. Jeg er slet ikke bange for noget, for det fungerer bare, siger hun.

LÆS OGSÅ: Henrik Qvortrup skal skilles