'Luksusfælden'-par hygger for 24.600 kroner trods stor skattegæld: Det er da helt fint

'Luksusfælden'-eksperterne er rystede over aftenens deltager, der ingen problemer har med deres høje forbrug.

I Horsens drømmer 33-årige Ravna og 39-årige Eric om at købe et hus sammen. Men Erics store skattegæld spænder ben for den drøm, og parret er fornærmede over bankens besked om, at de ikke vil låne dem penge før gælden er væk. Og det er der 15 år til, for Ravna og Eric afdrager minimalt.

Ravna og Eric har hidtil intet gjort for at få drømmen om huset til at lykkes. I stedet har de brugt masser af penge på koncerter, metal-festivallen Copenhell og ikke mindst på deres to elskede katte, Tjalfe og Røskva.

LÆS OGSÅ: Jan Swyrtz gør comeback i ‘Luksusfælden’: Derfor er han tilbage

24.600 kroner er det seneste år forsvundet fra kontoen og brugt på koncerter, byture og film i biografen. Det beløb er Kenneth Hansen og Jan Swyrtz rystede over, men det rører på ingen måde parret.

- Det lyder fint. Jeg synes, det er fint, for jeg er godt klar over, at det ligger deroppe. Men vi har ikke skabt et underskud på grund af vores diversepost, og det har jeg ikke noget problem med, konstaterer Ravna.

- Men I har heller ikke afviklet på gælden for 24.600 kroner. 24.600 er jo rovdrift på de penge, der reelt skulle gå af på gælden. Må jeg spørge, hvorfor fanden I har ringet efter os? svarer en rystet Jan Swyrtz blandt andet tilbage.

Lykkes det eksperterne at få parret til at forstå, at det er Ravna og Eric selv, der har bedt om hjælpen, eller må de afbryde samarbejdet? Det kan du se klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Nicolai faldt i med spil – det endte med VILD gevinst

Herunder kan du se et smugkig på afsnittet:

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert har lyst til at fortælle folk, at de er idioter