Lukas Graham holdt lønfest: Musik for millioner

Der er ingen tvivl om, at det går godt for Lukas Forchhammer og bandmedlemmerne.

Lukas Graham og medlemmerne af hans band kommer ikke til at mangle smør på brødet, efter at de sidste år holdt en lønfest, hvor der virkelig blev skruet op for musikken.

LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver filmstjerne

Ifølge det seneste regnskab fra musikerens selskab udbetalte bandet sig selv 15,3 millioner kroner i løn, hvilket svarer til knap fire millioner i gennemsnit. Dermed kunne medlemmerne af bandet fordoble deres løn i forhold til året før, hvor de ”kun” fik to millioner kroner i gennemsnit.

Lukas kommenterer selv lønfesten i regnskabet.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Årets resultat er negativt påvirket af ekstraordinære store personaleomkostninger andragende ca. DKK 10 mio. samt betydelige engangsomkostninger, afholdt i forbindelse med og i overensstemmelse med selskabets strategi om opbygningen af brandet "Lukas Graham" udenfor Danmarks grænser, skriver han i beretningen.

Bruttofortjenesten lød på lidt over 14 millioner kroner, så de store lønninger betød, at selskabet kom ud med et minus på 1.557.387 kroner mod et overskud på 4.685.915 kroner året før.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

Lukas behøver dog ikke frygte, at der pludselig ikke er penge til familien. Ud over at bandet fortsat går sin sejrsgang over hele verden, er der stadig midler i selskabet at tære på.

I alt lyder egenkapitalen på 3.708.417 kroner, fremgår det af regnskabet.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen viser vild krop efter fødslen

Selv om der er plus i det ene selskab, må Lukas Graham døje med et stort underskud i sit holdingselskab, der kom ud af 2017 med et minus på 1.179.875 kroner. Det betyder, at egenkapitalen nu er i minus med 1.422.574 kroner.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger kåres til verdens værst klædte stjerne

LÆS OGSÅ: Enige drenge i ‘Paradise-kollektivet’: Det er ulækkert

LÆS OGSÅ: SØDT: Mopper var med til Mikkel Kesslers bryllup