Lukas Graham drømmer om flere børn

Sangeren og kæresten har i øjeblikket ét barn, men det er ikke nok.

Lørdag aften i sidste uge deltog Lukas Forchhammer som gæst i The Voice ’18 i Tivoli for at opleve musikken på Plænen, og der var en ganske bestemt grund til, at han trængte til at komme ud for at blive underholdt. LÆS OGSÅ: Christopher ventede i et år med at fri LÆS OGSÅ: Wauw! Christopher friede med tre ringe til Cecilie

– I dag (i lørdags, red.) er det seks år siden, min far døde, og vi har brugt dagen til at mindes ham hjemme hos min mor, fortalte forsangeren i Lukas Graham.

Popsangeren, der er opvokset på Christiania, har skrevet en sang om sin far, der døde 61 år gammel af et hjertestop. Lukas Forchhammer var i øvrigt sammen med kæresten, Marie-Louise Schwarz, mens datteren, Viola på to år, blev passet derhjemme. Og sangeren indrømmede, at han gerne vil have en endnu større familie.

– Det er dejligt at være far og jeg vil gerne have nogen flere, hvis jeg får lov. Min søster har fået to børn godt 18 måneder efter, jeg selv blev far, og det er bare dejligt, sagde den 29-årige verdensstjerne.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand