Lukas Forchhammer afslører: Jeg blev kropsvisiteret som tiårig

Sangeren åbner op omkring sin barndom på Christiania.

Lukas Forchhammer oplevede allerede i en tidlig alder, at hans opvækst på Christiania ikke var uden konsekvenser. For trods hans alder havde lovens lange arm tidligt fat i ham  – udelukkende fordi han boede på fristaden.

Det fortæller han i et interview med Rolling Stone Magazine, hvor han deler nogle af sine oplevelser fra sin brogede barndom.

- Jeg blev født i et kvarter uden gadelys og intet politi. Jeg blev opdraget til, at hvis man så politiet, skulle man gå den anden vej, fortæller sangeren i bandet Lukas Graham.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham takker nej til job: Datteren betyder alt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om amerikanernes fordomme om Christiania.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham i sorg: Min ven begik selvmord

Og kvarterets børn havde god grund til at frygte politiet.

– Jeg blev bedt om næsten at tage alt tøjet af, da jeg var ti år gammel, hvilket var første gang, jeg kom under politiets behandling. Fra jeg var 14-15 år var det noget, der skete hver uge, fortæller han i interviewet.

Lukas afslører også, at han som christianit havde adgang til penge, der var kommet fra salg af euforiserende stoffer.

– Det første dyre, jeg købte, var en lejlighed. Jeg voksede op i genbrugstøj og fik ofte rester til middag. Så det første dyre, jeg købte med lovlige penge, var lejligheden. Alle de andre dyre ting var købt for narkopenge, så det tæller ikke rigtigt, siger han og ler over minderne.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham drømmer om flere børn