Boss Baby Premiere
Imperial
Boss Baby Premiere Imperial

Løver i byen: Én stor familie

De to løver Jesper Buch og Jacob Risgaard var i deres es til premieren på den nye animationsfilm 'Boss Baby – Det bli’r i familien'.

De gæve 'Løvens Hule'-profiler Jesper Buch og Jacob Risgaard ankom på den røde løber i Imperial Bio som noget, der lignede én stor familie.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Robinson’-deltagere fik medicin midt om natten

– Hej min ven, sagde de og krammede kærligt.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Christian fortæller om sin oplevelse på 'Robinson'.

Investerings-eksperterne kom for at opleve deres debut på det hvide lærred som stemmer til figurer i den nye animationsfilm 'Boss Baby – Det bli’r i familien'. Og det vel at mærke sammen med deres respektive børn.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Her finder jeg ro

– Det var fandeme sjovt at lave noget sammen med børnene. Vi fik en forespørgsel, og jeg synes det var et alternativt spændende projekt. Jeg spiller en gangstertype, sagde den 46-årige iværksætter, der udover sine børn Olivia, otte, og ti-årige Oscar også var ledsaget af sin kæreste, Lina Rought.

LÆS OGSÅ: Amalie om at trække sig fra ‘Forsidefruer’: Det er en svær periode i mit liv

42-årige Jacob Risgaard var i sit es.

– Jeg har altid elsket at bruge stemmen og har også lavet radio, så det har længe stået på min ”want to”-liste at få lov til det. Jeg er en baby, der er vild med lim, sagde han med et smil omgivet af sine tiårige tvillinger, Josephine og Isabella.

LÆS OGSÅ: Nikita er klar til ‘Bachelor’