'Løvens hule' slår flere rekorder

De fem løver har store roser for den kommende sjette sæson, der får premiere i aften, og som løve Jacob Risgaard lover slår flere rekorder.

I aften kl. 20.00 på DR1 er der premiere på sjette sæson af 'Løvens hule', og spørger man de fem løver - Mia Wagner, Christian Arnstedt, Jan Lehrmann, Jesper Buch og Jacob Risgaard - så bliver det noget af en sæson, vi har i vente. Ikke mindst på trods af coronakrisens store konsekvenser for mange iværksættere.

TAG QUIZZEN: Den store 'Løvens hule'-quiz

Sidstnævnte løve, Coolshop-stifteren Jacob Risgaard, lover tilmed, at det bliver en rekordbrydende sæson.

- Vi har aldrig haft mere brug for iværksættere, der skaber danske arbejdspladser og håb. Det er derfor også heldigt, at denne sæson af 'Løvens Hule' slår rekorder på mere end én måde, lyder det hemmelighedsfuldt fra Jacob Risgaard på sin Instagram.

Herunder kan du se Jacob Risgaard opslag

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af jacobrisgaard (@jacobrisgaard)

LÆS OGSÅ: 8 ting, du ikke vidste om ‘Løvens Hule’

Også løven, Blazar Capital-stifteren Christian Arnstedt, lover godt om den kommende sæson.

- Der kom virkelig dygtige iværksættere i studiet, og jeg håber på, at det både vil give noget god underholdning, nogle nye gode vigtige danske arbejdspladser, men vigtigst inspirere en masse unge og ældre mennesker til at starte en virksomhed selv, fortæller Christian Arnstedt på sin Instagram.

Herunder kan du se Christian Arnstedts opslag

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Christian Arnstedt (@christianarnstedt)

LÆS OGSÅ: Er det her den bedste idé i ‘Løvens hule’?

På samme måde siger løven og tidligere direktør i Freeway-koncernen Mia Wagner, at der er gode ting i vente, og at hun i hvert fald har nydt sæsonen fra sin varme stol under optagelserne.

- I en tid hvor vi alle sammen er påvirkede af den helt specielle tilstand, vores verden nu har været i i snart et år, var det igen helt fantastisk givende at sidde i Løvehulen og opleve den ene energifulde og passionerede iværksætter efter den anden. I kan godt glæde jer, lover Mia Wagner på sin Instagram.

Herunder kan du se Mia Wagners opslag

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mia Wagner (@miatheresewagner)

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

I sidste måned meldte veteranen Jesper Buch også godt ud om sæsonen, som han på forhånd havde smugkigget på.

- Har haft de første episoder til gennemsyn og det er (igen) blevet rigtigt rigtigt godt, skrev Jesper Buch på sine sociale medier.

Herunder kan du se Jesper Buchs opslag fra december

Om en måned starter en ny sæson af Løvens Hule på DR1 (Sæson 6) - Har haft de første episoder til gennemsyn og det er... Slået op af Jesper BuchOnsdag den 9. december 2020

LÆS OGSÅ: FUP ELLER FAKTA: Hvor godt kender du Jesper Buch?

Også løve og serieinvestor Jan Lehrmann teaser kortfattet for den kommende sæson, der har premiere i aften.

- Hos iværksætterne lever de gode ideer, passionen og eksekveringskraften i bedste velgående - corona til trods. Kig med, opfordrer han.

Herunder kan du se Jan Lehrmanns opslag

Jeg kan mærke at 2021 bliver et godt iværksætter år i Danmark. Vi skyder det i gang med den 6. sæson af Løvens Hule i... Slået op af Jan LehrmannOnsdag den 6. januar 2021

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-drama: Iværksætter stopper samarbejdet med løverne

LÆS OGSÅ: Populær ‘Løvens hule’-stjerne stopper