Jonas Korsgaard fra 'Love Island' viste sin nye kæreste Julie frem til Bronuts-reception i København (Foto: Anthon Unger)
Jonas Korsgaard fra 'Love Island' viste sin nye kæreste Julie frem til Bronuts-reception i København (Foto: Anthon Unger)

'Love Island'-Jonas afslører: Brød reglerne

'Love Island'-hunken afslører nu, at han og kæresten Julie ikke fandt sammen på helt så regelret en måde, som han tidligere har sagt.

Vi er mange, der fulgte med i 22-årige Jonas Korsgaards kærlighedsliv, da han deltog i datingprogrammerne 'Love Island' og 'For lækker til love'.

Men for tre måneder siden fandt den hårdtpumpede realityfyr kærligheden uden for skærmen. Nemlig i hans nuværende kæreste, den 20-årige Julie Raasdal, der til daglig arbejder som Shift Leader i Espresso House, mens hun venter svar på, om det Psykologi, sygeplejerske eller noget helt tredje, hun skal studere efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde og 'EOTB'-Robin: Derfor er vi ikke kærester

Den fulde historie

Dengang forholdet startede, fortalte Jonas, at parret havde mødt hinanden, fordi de træner det samme sted. Men Jonas, der til daglig er selvstændig som online coach, indrømmer nu overfor Realityportalen, at det ikke var den fulde historie.

- Julie var faktisk online klient på vores team, og det er faktisk derigennem, at vi så tog en træning, og så blomstrede det hele ligesom derfra, griner Jonas.

Selvom det at indlede et forhold til en klient ikke var helt i overensstemmelse med reglementet i Jonas' online coaching-virksomhed, så fik kærligheden mellem Jonas og Julie alligevel lov at sejre.

- Altså, når den er der, så er den der bare! Så kan man ikke rigtigt sige, at det gider man ikke, fordi det bare er sådan, smiler Jonas.

Jonas og kæresten Julie (Foto: Privat)
Jonas og kæresten Julie (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-Emilie åbner op om at gå tilbage til Casper

Derfor har han da også tænkt sig at fortsætte med at holde godt fast i sin smukke kæreste, selvom det ikke er lige foreløbigt, de tager næste store skridt og flytter sammen.

- Fremtiden byder på, at vi fortsætter sammen og har det dejligt og bliver ved med at udvikle os sammen, som vi gør nu, afslutter han med et smil.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro